1.837,00 kr.

Vinkelslibere

RØR FZ 28MM

325,00 kr.
970,00 kr.

Vinkelslibere

Makita 966544060

6.395,00 kr.

Vinkelslibere

Makita DLX2245PT1

6.032,00 kr.

Skruemaskiner

KOMBO-KIT 18V 5,0AH

5.406,00 kr.

Bajonetsave fra Makita

AKKU KOMBO-KIT 18V 5,0AH MEGA

14.533,00 kr.

Vinkelslibere

Makita EK8100WS

8.448,00 kr.
1.537,00 kr.

Vinkelslibere

Makita GD0601

965,00 kr.

Vinkelslibere

Black & Decker BCG720N

493,00 kr.

Vinkelslibere

Makita GA9060R

1.464,00 kr.

Vinkelslibere

Bosch GWS 15-125 CIEP

1.372,00 kr.

Geringssave

Makita DLS713RTE

6.211,00 kr.
2.142,63 kr.
2.013,00 kr.

Vinkelslibere

Dewalt D28498-QS

1.718,00 kr.

Find en billig vinkelsliber online hos Homeday

En vinkelsliber er et nyttigt værktøj, hvis man står med projekt, der kræver, at man skal skære, slibe eller polere. Derfor er en vinkelsliber et alsidigt værktøj, der kan tjene mange forskellige funktioner. I dag har mange danskere allerede erfaret, at vinkelsliberen er uundværlig at have i husstanden. Her får du nemlig en hjælpende hånd til alle de store og små projekter i boligen.

Der er store fordele ved at investere i en vinkelsliber. Du får rig mulighed for selv at udføre en lang række arbejdsopgaver, som du normalt skal betale en høj pris for at få udført. Derudover får du et værktøj, der kan bruges til mange forskellige formål. Det er ikke blot træ, som du kan skære i, men også mange andre materialer.

Lige her kan du læse meget mere om, hvad en vinkelsliber kan, og om det er din nye bedste ven derhjemme. Vi tilbyder en lang række modeller fra de bedste forhandlere på markedet. På den måde kan du nemt og enkelt finde en billig vinkelsliber hos os, der garanterer dig den bedste kvalitet. Vi guider dig nemlig også til, hvilke modeller du finder i dag, og hvad du skal overveje, når du vælger den rigtige model for dig.

Hvad er en vinkelsliber?

Lad os først kigge lidt nærmere på det fantastiske stykke værktøj, som en vinkelsliber er. Den er i samme kategori som meget andet værktøj, du måske allerede kender. Det kan være værktøj som en skruemaskine eller en rystepudser, der hjælper dig, når du skal vise, at de 10 fingre er skruet godt på. Fælles for dem alle er, at de er gode hjælpere, når du hurtigt og effektivt skal udføre et stykke arbejde, som vil tage mange timer at gøre manuelt.

Vinkelsliberen er et værktøj, der gør det nemt for dig at slibe og skære. Værktøjet er fast inventar for mange professionelle fagmænd såsom murere og tømrere, hvor der er brug for nemt at skære til og slibe ned. Vinkelsliberen kan derudover også bruges til andre formål, hvilket gør den særdeles brugbar i mange situationer.

Vinkelsliberen er udstyret med en stor skive, som er omdrejningspunktet for selve værktøjet. Derudover vil mange have et greb monteret på siden af skiven, så du kan have godt fat under arbejdet. Den vil tilmed være med manuel betjening i den forstand, at du har den i fri hånd. Du behøver nemlig ikke et stativ for at bruge den.

Vinkelsliberen fungerer ved, at den store skive bevæger sig rundt med en høj fart. Det gør det muligt at arbejde i hårde materialer, der kan være helt eller delvist umulige at arbejde i, hvis du ikke har det rette værktøj.

Hvad bruges en vinkelsliber til?

Det bedste ved vinkelsliberen er, at du kan bruge den til mange forskellige formål. Typisk bliver den som nævnt brugt i forbindelse med slibning eller tilskæring. Det kan både være af træ, metal og sten. Men den har også andre egenskaber. Du kan både fræse fuger, skære huller i fliser og skære i metalelementer.

For at få de forskellige muligheder er det essentielt, at din vinkelsliber har den rette skive monteret. På langt de fleste modeller har du mulighed for selv at udskifte skiverne, så du blot skal tilkøbe andre versioner. Og der findes en lang række af forskellige skiver, som kan gøre det svært at blive klog på, hvad du kan. 

Den populæreste skive er slibeskiver eller metalskæreskiver. Sidstnævnte bruges til metal, hvor førstnævnte gør det muligt at slibe eksempelvis træværk. Derudover finder du en keglebørste, der kan bruges til at rense en metaloverflade, og her skal du vælge den ud fra, hvilken metallisk overflade du arbejder med. 

Derudover finder du også diamantskiver. De er særdeles velegnede til de hårdere materialer som puds og beton, og de kan skære i mange forskellige typer. Der findes forskellige grader i forhold til hårdhed, og her kan det have afgørende betydning for, om du kan arbejde i det ønskede materiale.

Du finder også den brede diamantskive, der er god til fuger. Og så finder du selvfølgelig mange forskellige størrelser på skiverne, der har betydning for den ønskede funktion. Heldigvis kan du tilkøbe langt det meste til de vinkelslibere, du finder hos vores forhandlere.

Andre muligheder med en vinkelsliber

Du behøver ikke kun skære og slibe de hårde metaller og sten. Du kan også arbejde med finere skiver, der kan hjælpe dig med blandt andet polering. Med en polerhætte kan du polere din bil eller båd med din vinkelsliber. Du får kræfterne fra dit værktøj og den bløde poleringsoverflade med den tykke hætte.

Også en lamelskive er hyppigt anvendt i forbindelse med at rense og glatte blandt andet svejsesøm eller andre overgange i metal. Det giver dig mulighed for at få de sidste detaljer på plads. Der findes forskellige grovheder på lamelskiven, der er udstyret med slibepapirslapper i en særlig lamelkonstruktion.

Skal du i gang med at udglatte hårdere overflader, så kan du vælge en diamantkopskive. Den giver dig muligheden for at glatte hårde overflader. Det kan være dit nye betongulv eller gammel puds, og på den måde kan du nemt arbejde dig igennem. 

Hvilke vinkelslibere findes der?

Der findes mange udbydere af gode vinkelslibere på markedet. Nogle af de mærker, der er kendte for at lave vinkelslibere i høj kvalitet er brands som Bosch, Ryobi, Makita og Metabo. Her er du sikret modeller, der lever op til alle krav inden for sikkerhed og høj kvalitet. Investerer du i en god vinkelsliber, kan du være sikker på, at den holder i mange år.

Derudover er der selvfølgelig forskel på størrelsen og udformningen. Størrelsen har en betydning, i forhold til hvor meget din vinkelsliber skal holde til. Skal du bruge den til større eller mange opgaver, kan det være en fordel at vælge en større model. Selve udformningen kan variere i forhold til greb og tillægspakker, der giver dig mulighed for at variere arbejdet mest muligt.

Du finder også kombipakker, hvor du får både vinkelsliber, boremaskine og meget andet i én og samme løsning. Det kan ofte betale sig, i og med at du får det hele til en yderst stærk pris, der ikke kan hamle op med priserne på værktøjerne enkeltvis.

Sådan vælger du den rigtige vinkelsliber

Vinkelslibere varierer både i kvalitet og i pris. Derfor kan det også være vanskeligt at finde frem til den helt rigtige. Men der er et par gode råd, der kan være din rettesnor til at finde den perfekte vinkelsliber til dine behov.

Der er forskellige parametre, du bør være opmærksom på, når du skal vælge den rigtige. Først og fremmest skal du kigge efter muligheden for klingeskift. Det er en stor fordel, hvis du kan udskifte klinger med det værktøj, du har derhjemme. 

Også beskyttelsesskærmen er vigtig for arbejdet. Den skal være fleksibel og nem at flytte rundt på for at udføre arbejdet korrekt. Støttegrebet bør altid være skridsikkert, og det finder du på næsten alle modeller i dag. 

Størrelsen er ét af de helt afgørende elementer, når du skal vælge den rigtige vinkelsliber. Langt de fleste kan nøjes med en model, der har en 125-150 mm stor klinge. Har du brug for mere kraft, kan du vælge en model med en større klinge, men typisk kan de små være rigeligt. Og har du en kompressor, er det også muligt at vælge en vinkelsliber til trykluft. Her får du en lav vægt og maksimal ydelse.

Ting, du skal overveje, inden du køber en vinkelsliber

Inden du går ud og investerer i en vinkelsliber, bør du overveje, hvilke funktioner og eventuelt tilbehør, du har behov for, så du får mest muligt glæde af dit nye værktøj. I hvilket omfang regner du med at bruge den? Jo mere du skal bruge din vinkelsliber, desto bedre kan det betale sig at investere i et kvalitetsværktøj. Ligeledes bør du i så fald tænke over, hvor nemt det er at skifte klingen. Ved jævnligt og ekstensivt brug, vil klingen nemlig let blive slidt op og trænge til slibning eller udskiftning.

Dertil bør du vurdere, hvor store – eller små – krav, du stiller til batteriet. Hvis du regner med at bruge din vinkelsliber i lange træk rent tidsmæssigt, kan det betale sig at vælge en model, der har et godt batteri, som først og fremmest holder længe, men som heller ikke kræver alverdens tid at lade op igen.

Vi anbefaler desuden på det stærkeste, at du altid kun overvejer at købe et værktøj, hvor sikkerheden er i top. Hvad vinkelslibere angår, betyder det blandt andet, at du prioriterer tilbehør som beskyttelsesskærm og støttegreb.

Andet tilbehør, der dog er sekundært til sikkerhedsmæssigt tilbehør, men som ikke desto mindre kan være rigtig rart at have med, tæller blandt andet ting skæreskiver, diamantklinger og slibebørster. Du kan med fordel vælge en model, der allerede har forskellige skiver og klinger med. På den måde slipper du for at skulle ud og finde dem efterfølgende, og det vil altid bedst kunne betale sig at vælge en pakkeløsning.

Hvordan er sikkerheden i en vinkelsliber?

Med en skarp klinge er der en række sikkerhedsforanstaltninger, der er vigtige ved en vinkelsliber. Der er på langt størstedelen monteret forskellige sikkerhedsdele, der gør det trygt for dig at arbejde med værktøjet.

Sikkerhedsskærmen kan for nogle være en smule i vejen til en start, men ikke desto mindre sikrer den, at dine hænder er beskyttet mod splinter og gnister. Den vil samtidig fange småstykker, hvis din skive skulle gå i stykker. Sætter din skive sig fast, vil sikkerhedsskærmen ligeledes beskytte hånden, idet vinkelsliberen typisk vil slå bagud.

For at få den bedst mulige fleksibilitet kan du gå efter en model, der har en række indstillingsmuligheder. Når du kan rykke skærmen rundt, kan du få den optimale arbejdsstilling og samtidig have sikkerheden i top.

Samtidig vil det lille greb yderst sørge for, at din vinkelsliber ligger godt i hånden under arbejdet. Her er blandt andet blødt gummi eller silikone at foretrække, der er skridsikkert og giver dig et godt greb under arbejde.

Vinkelsliber pris – Hvad koster en vinkelsliber?

Du kan erhverve dig en vinkelsliber for alt fra et par hundrede kroner til mange tusinde kroner. Normalprisen på en god, kvalitetsvinkelsliber vil often ligge i omegnen af de 2.000-3.000 DKK, men ved at købe den online, vil du ofte opleve, at der er mange penge at spare. Hos Homeday samler vi altid de skarpeste priser på de bedste vinkelslibere på markedet.

Prisen på en vinkelsliber kan som med så meget andet variere fra model til model – og fra mærke til mærke sågar. En af fordelene ved at købe din nye vinkelsliber online er, at du ofte sparer en bemærkelsesværdig sum. Dette skyldes, at onlinebutikkerne ikke har den samme mængde og omfang af udgifter som en fysisk butik måske har. Det vil sige, at vores partnerbutikker ofte kan køre kampagner eller faste gode priser, da indtjeningsmarginen generelt er højere – taget de fysiske butikkers faste omkostninger i betragtning.

Køb din vinkelsliber online, og spar penge

Hvis du gerne vil have fingrene i en vinkelsliber til den bedste pris, er der rig mulighed for det lige her. I dag har de fysiske butikker svært ved at følge med priserne online, og det er der god grund til. For med færre udgifter og led, der kan springes over, kan onlinebutikker tilbyde dig de stærkeste priser på markedet.

Når det kommer til værktøj som en vinkelsliber, får du langt mere for pengene, når du handler online. Men markedet er stort, og det gør det vanskeligt at finde frem til de bedste modeller. Heldigvis har vi samlet en række af de bedste, du finder i dag, så du slipper for at bruge tid og kræfter på at lede længe.

Alle modeller, som vi har her på siden, leverer en solid arbejdskraft, samtidig med at kvalitet og sikkerhed er i top. Og så får du dem til nogle af de absolut bedste priser, så du slipper for at betale for meget.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk