-38%
12.497,50 kr.
2.199,00 kr.
7.254,00 kr.
9.184,00 kr.
2.699,00 kr.
2.085,00 kr.
-43%
21.243,75 kr.

Værkstedsvogne

Blika værkstedsvogn VV2

5.242,00 kr.
18.883,00 kr.
9.451,75 kr.

Værkstedsvogne

Blika værkstedsvogn VV2

6.229,00 kr.
-40%
12.498,75 kr.
-10%
3.199,00 kr.

Værkstedsvogne

Værktøjsvogn 7 skuffer

2.436,25 kr.
-21%
17.375,00 kr.

Værkstedsvogne

Værkstedsvogn BLIKA VV-2

5.995,00 kr.
8.149,00 kr.
13.495,00 kr.
9.299,00 kr.

Find en billig værktøjsvogn online hos Homeday

For mange er det vigtigt, at der styr på tingene i hverdagen. Det gælder også, når det kommer til værktøjet. For ligger det spredt over det hele, kan det være vanskeligt at finde frem til det, du lige står og mangler. Heldigvis er der en løsning på problemet. For med en værktøjsvogn får du værktøjet inden for rækkevidde på ingen tid.

Den transportable vogn, der består af forskellige rum, kan en gang for alle give dig mulighed for at få styr på værkstedet. Her får du det ultimative redskab til at holde alt værktøj samlet, og hvor du selv kan inddele det i forskellige rum. Værktøjsvogne er hyppigt brugt af professionelle fagfolk, i og med at de giver et fantastisk overblik over, hvor de forskellige værktøjer er.

Vi har gjort det nemt for dig at finde værktøjsvogne. Vi har samlet de bedste brands og modeller fra stærke forhandlere, der sørger for lave priser og høj kvalitet. Det giver dig muligheden for at slippe for at lede og i stedet blot udvælge den model, der passer til dig og dine behov.

Hvad er en værktøjsvogn?

Helt generelt er en værktøjsvogn en mobil vogn, hvor du kan opbevare værktøj og tilbehør. Den består af et stativ på hjul, hvor der er monteret en række skuffer og hylder. Alt efter størrelse vil der være flere skuffer, der også kan variere i højden. Nogle modeller har skuffer med samme højde, hvor andre består af lidt højere skuffer i bunden. På den måde kan du også opbevare større genstande såsom en boremaskine.

De moderne værktøjsvogne har altid monteret store hjul, der kan dreje 365 grader. Det giver en unik mulighed for at få mest mulig fleksibilitet ud af værktøjsvogne i dag. Du kan rykke rundt med den, som du vil, og tage den med udenfor, når du skal have værktøjet lige ved hånden.

Derudover er mange udstyret med et fladt stykke øverst på vognen. Det kan blandt andet anvendes som afsætningsbakke eller ekstra bordplads i forbindelse med arbejdet. Der er også et håndtag på mange modeller, der gør transporten endnu nemmere.

Hvad er en værktøjsvogn konstrueret af?

Der er to vigtige elementer, når det kommer til værktøjsvogne; funktion og hårdførhed. Funktionen er vigtig, da der skal være en god opdeling af skuffer og hylder, samtidig med at skufferne skal være nemme at åbne og lukke. Derfor vil mange skuffer være udstyret med eksempelvis kuglelejer eller skiver, der er fastmonteret på skuffen for den optimale bevægelighed under brug.

Hårdførhed handler om de materialer, som er anvendt. Selve skallen på din værktøjsvogn er essentiel, hvis du gerne vil have en holdbar løsning. Selve skallen skal bestå af eksempelvis en stærk stålkonstruktion, hvis du vil være sikker på at have en vogn, der holder til alle former for vind og vejr. Du kan samtidig med fordel vælge en vogn, der har afdækning af den stærke stålpladekonstruktion, som blandt andet kan være i form af ABS-plastsidevægge. Det giver en blødere overflade, der er modtagelig over for stød og skarpe kanter.

Hvad bruges værktøjsvogne til?

Værktøjsvognen er et redskab, der gør opbevaring og systemer langt nemmere i værkstedet. Dens primære funktion er opbevaring af værktøj, hvor du nemt kan få plads til det hele. Derudover får du mulighed for at oprette dine egne systemer, så værktøjet får en fast plads. På nogle modeller kan du skrive navne på skufferne, så du altid ved, hvor det specifikke værktøj hører til.

Men du finder også de større værktøjsvogne, der har endnu flere funktioner. Du kan få hele skabe med indbyggede hylder og en mobil bagvæg, der gør det nemt at hænge værktøjet op. På disse får du en kraftfuld bordplade, der er monteret oven på vognen, så du står placeret foran både vogn og bagvæg.

Hvorfor købe værktøjsvogne? 

Der er mange gode grunde til at investere i en værktøjsvogn. Og særligt fordelen ved et organiseret værksted er for mange den primære årsag til, at værktøjsvogne kommer i spil. Du slipper for, at værktøj forsvinder og bliver væk for dig, og i stedet kan du have det hele samlet.

Derudover er værktøjsvogne en god måde at pladsoptimere på. Bor du i en lejlighed eller i en mindre bolig, vil værktøjsvogne være et genialt redskab. Du kan placere den i kælderen eller i garagen, så du nemt kan tage den med udendørs, når du skal bruge dit værktøj. Du skal ikke finde på egne opbevaringsløsninger eller bruge vægplads på at få plads til det hele.

Værktøjsvogne beskytter også dit værktøj. Selvom det typisk er robuste materialer, som dit værktøj er udført af, vil vind og vejr stadigvæk have en påvirkning på kvalitet og holdbarhed. Alle værktøjsvogne er udført i et solidt og holdbart materiale. Det sikrer dig, at dit værktøj er godt beskyttet hele året rundt.

Og så vil værktøjsvognen også være en måde at skåne kroppen på. I stedet for at lave buk og bevægelser, der kan være skadelige for kroppen, får du mulighed for blot at finde det hele i skufferne. Typisk vil værktøj havne forskellige steder, og det er her, hvor vi kommer ud i nogle uheldige yderpositioner for kroppen. Det slipper du for, når du vælger en værktøjsvogn.

Hvilke modeller findes der inden for værktøjsvogne?

Inden for værktøjsvogne findes der et væld af forskellige modeller. Her er det både størrelse, indretning og konstruktion, der varierer. Den klassiske værktøjsvogn består af et højt modul med skuffer. Alt efter hvilken størrelse du er på udkig efter, kan du vælge en model, der passer til dine behov. 

Du kan også gå lidt længere og vælge en optimeret værktøjsvogn. Denne overbygning giver dig to underskabe eller skuffer, hvorpå der er monteret et bord. Hen over bordet finder du en mobil bagvæg, der giver plads til forskellige stykker af værktøj.

Du finder også den perfekte kombination af de to ovenstående, hvor du får et modul med både skab og skuffer. Øverst er der også monteret en bordplade, men her slipper du for den mobile bagvæg. Endelig finder du også værktøjsvogne, hvor du ikke selv skal sørge for værktøjet. Her køber du i stedet en pakkeløsning, hvor du får både vogn og værktøj med. Typisk vil vognen være veludstyret med flere hundrede dele fra start, der er velorganiserede.

Værktøjsvogne kommer også som vogne, som vi kender dem. De fås som en større kasse eller en sammenfoldelig værktøjsvogn, der sørger for en knivskarp opdeling af værktøj, der fylder minimalt. Her får du et længere håndtag, der gør det muligt at trække din vogn rundt.

Sådan vælger du den rigtige værktøjsvogn

Når det kommer til at investere i en værktøjsvogn, er der flere forskellige parametre, der gør sig gældende. Både pris, kvalitet og størrelse er nogle af de vigtigste elementer, når du skal vælge den helt rigtige model for dig.

Kigger vi nærmere på prisen, varierer den meget, alt efter hvad du vælger. Typisk vil prisen afspejle kvaliteten, men vi garanterer dig for, at alle modeller her på siden kommer i høj kvalitet. Derudover skal du overveje, om du har brug for en vogn, der allerede er udstyret med forskellige former for værktøj. Du betaler en højere pris, men du får samtidig værktøj med i prisen.

Kvaliteten har sine særlige kendetegn, når det kommer til en god værktøjsvogn. I og med at værktøjet er tungt, skal den være af høj kvalitet, og derfor er robuste materialer vigtige. Skal du bruge den til tunge værktøjer, skal du være ekstra opmærksom på det materiale, som den er udført i. 

Størrelsen afhænger af dit lager af værktøj samt dine behov. Har du en mindre samling, kan du nøjes med en lille vogn, men har du planer om at udvide, kan det godt betale sig at investere i noget større. 

Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer selve designet. Har du brug for mange skuffer, eller vil du foretrække to skabe? Indretningen og designet er altafgørende i forhold til de ønskede funktioner, som din værktøjsvogn skal opfylde. Skufferne er eminente til opbevaring af skruer, værktøj og ledninger, hvorimod skabene giver plads til større redskaber.

For at sikkerheden er i top bør du vælge en model, hvor du har mulighed for at låse nogle eller alle skuffer. Ifm. transport vil skufferne være i risiko for at ryge ud, og det undgår du med et låsesystem. Skridsikre måtter i skufferne er også med til at sørge for, at dit værktøj ikke bevæger sig under transport.

Hvad skal jeg overveje, når jeg kigger på værktøjsvogne?

Når du skal finde den rigtige værktøjsvogn til dig, er der en række ting, du med fordel kan overveje. Foruden størrelsen, du har brug for, bør du nemlig altid sørge for at tænke fremad. Værktøjsvogne kan også anvendes til at opbevare mindre maskiner og småtilbehør, og derfor kan lidt ekstra plads vise sig at være til stor glæde.

Derudover bør du overveje, om du vil have en tom eller fuld værktøjsvogn. Du finder dem som nævnt både fuldt udstyret og tomme, og det har sine fordele at vælge den fyldte vogn. Har du ikke et fuldt udstyret værksted i dag, kan det være den oplagte mulighed. Det kan også være et godt valg, hvis du gerne vil opbygge værkstedet på ny eller udskifte gammelt værktøj. Disse modeller vil også have plads til ekstra værktøj, så du kan få plads til både nyt og gammelt.

Du bør også overveje dit behov for eksempelvis skuffeinddelere. De smarte inddelere giver dig mulighed for at inddele de enkelte skuffer til mindre rum. Det er ideelt, hvis du gerne vil opbevare møtrikker, skruer og søm på en overskuelig måde. Det giver dig det bedst mulige overblik over, hvad du har af småtilbehør.

Værktøjsvogn pris – Hvad koster en værktøjsvogn?

Alt efter hvilken forhandler du vælger, ligger de mange modeller inden for et stort prisspænd. Priserne starter fra omkring 2.000 kr. og løber helt op til 15.000 kr., hvor der typisk er tale om fuldt udstyrede værktøjsvogne.

Priserne vil typisk afhænge af både kvalitet, størrelse, indhold og brand. Nogle brands leverer vogne, der egner sig særligt godt til erhvervslivet, og dermed kan de være en smule dyrere. De er udført i ekstra stærke materialer og med nogle ekstra funktioner, der gør transport og anvendelse optimalt hver eneste dag.

Nogle af de populæreste brands er BATO, Teng Tools, Bahco og Hazet, der leverer smarte løsninger af høj kvalitet. Fælles for alle modeller her på siden er dog, at der er garanti for høj kvalitet og optimal funktionalitet blandt de mange muligheder.

Vælger du de billigere værktøjsvogne, er det ofte på baggrund af deres klassiske design. Her får du en mindre vogn, der består af skuffer. Kvalitet og funktion er der ikke noget i vejen med, men du skal måske gå på kompromis med de ekstra features som lås, innovative hjul og skridsikre måtter i skufferne. Heldigvis kan du være sikker på, at selv den billigste model leverer til punkt og prikke i værkstedet.

Køb værktøjsvogne online, og spar stort

Vil du gerne spare lidt ekstra på din nye værktøjsvogn? Det forstår vi godt hos Homeday. For når du sparer lidt ekstra, kan du få råd til endnu mere i den anden ende. Det kan give plads til mere udstyr eller en lidt større boremaskine, når du skal ud at investere næste gang. 

Derfor har vi sørget for en lang række af gode tilbud på værktøjsvogne. Du slipper for at bruge tid og besvær på at lede hos de mange forhandlere. Vi har samlet det hele for dig lige her fra vores store netværk af stærke partnere landet over.

Vi vil gerne gøre det hele billigere for dig, og det har vi gjort ved at samle det hele for dig. Du finder alt inden for værktøjsvogne og til de absolut stærkeste priser på markedet. Vores partnere kan levere de bedste tilbud her og nu, fordi de alle sammen er onlinebutikker. Det giver dig store fordele, når du skal handle stort, for du slipper for høje driftsomkostninger og mellemled, som det gør sig gældende for de fysiske forhandlere. I stedet får du en lavere pris og lynhurtig levering.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk