-19%

Skruekompressorer

Silver 7,5 skruekompressor

39.997,50 kr. 32.497,50 kr.
109.775,25 kr.
69.819,75 kr.
42.720,21 kr.
51.874,44 kr.
95.384,25 kr.
-16%
49.998,00 kr. 41.875,00 kr.

Find en billig skruekompressor online hos Homeday

En skruekompressor er en maskine, som er særligt velegnet til den ambitiøse handymand, manden der går op i maskiner eller til professionelle håndværkere. Vi har udarbejdet en guide, der giver dig et overblik over, hvad en skruekompressor er, og hvad du bør være opmærksom på. På den måde er det nemmere for dig, når du skal vælge din nye skruekompressor. 

Hvad er en skruekompressor?

Hvis du undrer dig over, hvad en skruekompressor er, og hvilke specifikke egenskaber den har, så forstår vi det godt. En skruekompressor er en kompleks maskine, der hjælper dig med at skabe et lufttryk, som du kan bruge i dit arbejde. Den er med til at gøre dit arbejde nemmere, og du arbejder derfor mere produktivt og kan ofte nå flere opgaver hurtigere. 

En skruekompressor er en forholdsvis stor maskine, der skaber et lufttryk, som du kan bruge i dit arbejde. En skruekompressor kan bruges sammen med andre typer værktøj og er på den måde en god maskine at have, hvis du er håndværker. Når du først har den, opdager du nemlig, hvor mange forskellige opgaver du kan klare med den.  

Hvis du for eksempel er i gang med at male dit hus, kan du bruge skruekompressoren til at sprøjtemale huset i stedet for at gøre det manuelt. Det kræver blot, at du køber det værktøj, som skal tilkobles til skruekompressoren for at gå i gang med at male. På den måde gør du dit arbejde nemmere og hurtigere, og du ender ofte med et pænere og mere ensartet resultat. 

Hvilken forskel er der på en skruekompressor og en almindelig kompressor?

Forskellen på en skruekompressor og en almindelig kompressor er, at skruekompressoren indeholder nogle skrueformede rotationselementer, som roterer mod hinanden. Når de roterer, så rører de ikke ved hinanden, hvorfor der dermed ikke opstår nogen direkte slitage på maskinen. 

En anden forskel mellem en skruekompressor og en almindelig kompressor, som er væsentlig at tage højde for, er, at skruekompressoren ikke kræver nogen køling. En skruekompressor kan køre 24 timer i døgnet uden nogen pause, hvorimod en almindelig kompressor oftest kun kan arbejde 50 % af tiden. Den kræver nemlig en nedkøling efter at have kørt i cirka en time. 

På den måde er en skruekompressor langt mere effektiv – særligt hvis den skal bruges i et professionelt regi. Udover at gøre arbejdet lettere, så øger den også produktiviteten og kan på sigt enten spare dig for penge eller gøre, så du tjener penge. 

Hvad bør jeg overveje, før jeg køber en skruekompressor?

Der er naturligvis mange overvejelser at gøre sig, når man skal ud og købe en ny skruekompressor. Skruekompressoren er en dyr maskine, hvorfor det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke behov du har, samt hvordan maskinen skal kunne opfylde dem. 

Der er et stort udvalg af skruekompressorer, og de kommer i mange forskellige udgaver. Derfor er det vigtigt, at du har gjort det klart for dig selv, hvad du primært skal bruge den til. Hvis du for eksempel er cykelforhandler og skal bruge en skruekompressor til at pumpe alle dine cykler på daglig basis, er det en god idé at vælge en skruekompressor til medium behov. 

Hvis du derimod arbejder i håndværkerbranchen og ved, at din skruekompressor skal arbejde 24 timer i døgnet i længere perioder, er det en god idé at vælge en skruekompressor af højere kvalitet. På den måde kan du sikre dig, at din skruekompressor har en højere holdbarhed og ikke går i stykker. 

Hvis du fastlægger dine behov og foretager en god research på forskellige skruekompressorer hjemmefra, er du godt på vej til at finde en skruekompressor, der passer til dig.

Hvad kan man bruge en skruekompressor til?

Når du først har ejet en skruekompressor, vil du opleve et utal af muligheder, som maskinen kan bruges til. Der åbner sig nærmest en helt ny verden, og du opdager, at det nærmest kun er fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan bruge din skruekompressor til. 

De fleste gør-det-selv-mænd og -kvinder oplever ofte, at deres håndværks- eller renoveringsprojekter tager længere tid, end de havde regnet med. Derfor kan det tit ende med, at projekterne virker uoverskuelige og trættende. Du kan gøre dig selv en stor tjeneste, hvis du køber en skruekompressor. Den vil gøre dine projekter mere overskuelige, fordi den sparer dig for tid og gør dit arbejde sjovere. 

En skruekompressor er også en vigtig maskine at have, når man er professionel håndværker. Ikke nok med, at den gør dit arbejde hurtigere, så slipper du også for eventuelle skader. Med en skruekompressor behøver du for eksempel ikke at kravle op på en stige for at male lofterne eller stå i gasserne fra en billakering i særlig lang tid. 

Du kan altså bruge en skruekompressor til utroligt mange forskellige opgaver, hvor du gør arbejdet nemmere og mere effektivt. Skruekompressoren er ideel at bruge, hvis du for eksempel arbejder med projekter som: 

  • sprøjtemaling af et hus, vægge eller lofter 
  • lakering af både biler og cykler
  • pumpe dæk
  • rensning af for eksempel graffiti 
  • vask af vinduer. 

Skruekompressor pris – Hvad koster en skruekompressor?

En skruekompressor ligger som regel i den dyre ende, når det drejer sig om værktøj. Dog kan det være svært at komme med en helt konkret pris, idet den afhænger af mange forskellige ting. Priserne varierer nemlig meget og afhænger både af kvalitet og egenskaber. Hvis skruekompressoren er af høj kvalitet med en stor ydeevne, vil prisen naturligvis også være herefter. Det samme gør sig gældende den anden vej – hvis kvaliteten og ydeevnen af skruekompressoren er lavere, så vil prisen automatisk også være lavere. 

Her hos Homeday har vi samlet et stort udvalg af forskellige skruekompressorer. Du kan blandt andet finde skruekompressorer fra omkring 30.000 kr. og op til 100.000 kr. Her kan du fornemme, hvordan prisniveauet er meget forskelligt, hvorfor det især er vigtigt, at du ved, hvad du har behov for i en skruekompressor. 

Idet en skruekompressor er en forholdsvis dyr maskine, er det derfor utrolig vigtigt, at du gør dig de tidligere nævnte overvejelser, før du køber dig en skruekompressor. I vores udvalg kan du blandt andet finde mærker som Abac og Silver, som begge udvikler nogle rigtig gode og holdbare skruekompressorer. 

Skruekompressor – køb den online 

Ved at købe din nye skruekompressor online, kan du være heldig, at der er nogle penge at spare. En skruekompressor er en dyr maskine, og derfor er selv 5 % eller 10 % i rabat mange penge at spare. Derudover har du også mulighed for at sammenligne de forskellige modeller med hinanden og se, hvilke skruekompressorer der er de mest populære på markedet. 

Der er ofte et større udvalg af skruekompressorer på internettet, hvorfor du har mulighed for at se flere forskellige og dermed komme nærmere dine egne konkrete behov. Du kan også få en fornemmelse af, hvordan prisniveauet er, så du ikke står nede i den fysiske butik og taber kæben, når du hører prisen. Derudover er en skruekompressor også en tung maskine, så hvis den kan blive leveret direkte hjem til dig, er det at foretrække. 

Vi vil dog anbefale dig at tage ned i en fysisk butik til at starte med for at se på forskellige skruekompressorer. I butikken kan du få et indtryk af størrelsen og de forskellige design. Du kan ligeledes spørge en professionel til råds i forhold til de forskellige skruekompressorer. På den måde kan du også blive vejledt i den rigtige retning og måske blive opmærksom på andre gode egenskaber, hvor din skruekompressor kan hjælpe dig. 

Hvad er vigtigt for dig, når du skal vælge din nye skruekompressor?

Når du har besluttet dig for, at du vil købe en ny skruekompressor, er der nogle ting, som især er vigtige i forhold til dit valg af skruekompressor. Hvis du i forvejen har sat dig grundigt ind i de forskellige maskiner, samt hvad de kan tilbyde, så er du godt på vej til at vælge den rigtige. 

Holdbarheden på din skruekompressor

Det er vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring, hvad din skruekompressor skal bruges til. Skal den bruges hver dag, er det vigtigt, at du er opmærksom på holdbarheden. Fordelen ved en skruekompressor er, at holdbarheden ofte er længere end ved en almindelig kompressor, fordi de roterende elementer ikke rammer hinanden. På den måde kan du undgå slid og dermed sikre, at din skruekompressor holder i mange år. 

Holdbarheden hænger også unægtelig sammen med kvaliteten, som oftest hænger sammen med prisen. Det kan dog sagtens lade sig gøre at købe en billigere skruekompressor, som har en utrolig god holdbarhed, og som heller ikke går på kompromis med kvaliteten. Det afhænger også som regel af, hvor godt du passer på den. 

Placering af din skruekompressor

Du bør også tænke på, hvor du placerer din skruekompressor. Det er nemlig vigtigt, at du ikke placerer den udenfor, hvor den er udsat for regn, sne eller generelt dårlige vejrforhold. Det gør både holdbarheden bedre og længere, og du risikerer ikke, at den går i stykker. 

Den er forholdsvis nem at flytte rundt på, for selvom det er en stor maskine, så vejer den ikke mere, end at du sagtens kan løfte den. Derfor kan du også placere den forskellige steder i takt med, at du arbejder med forskellige projekter. Den behøver således ikke at stå fast et sted. 

Høj spænding og stor ydeevne

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilken ydeevne din skruekompressor skal have, og hvilken der dermed er den rigtige for dig. En højere spænding og en større ydeevne er vigtig for dig, der skal bruge din skruekompressor ofte – måske endda på daglig basis. Når du vælger en skruekompressor med en stor ydeevne, sikrer du dig, at den kan klare alle de større opgaver, som du har tænkt dig at bruge den til. 

Hvis du derimod kun har tænkt dig at bruge den til mindre projekter, så behøver du nødvendigvis ikke at købe den skruekompressor med den højeste spænding og største ydeevne. På den måde har du også mulighed for at spare nogle penge, da høj spænding og stor ydeevne ofte hænger sammen med en højere pris. 

Gode tilbud på skruekompressorer 

Hos Homeday har vi samlet et stort udvalg af skruekompressorer fra mange forskellige kvalitetsforhandlere. Derfor kan vi ofte også tilbyde dig en skruekompressor, der er på tilbud. Hvor mange penge du helt konkret kan spare, kan vi ikke sige. Men på grund af den generelt høje pris på en skruekompressor, er der ofte ret mange penge at spare. 

Hvis du holder øje med vores hjemmeside, vil du opleve, at der løbende er forskellige skruekompressorer på tilbud. Det afhænger nemlig af, hvorvidt forhandlerne sætter deres skruekompressorer på udsalg. 

Vores bedste anbefalinger til dig

Hvis du har besluttet dig for, at du vil købe en ny skruekompressor, har vi en række anbefalinger til dig. Du bør tænke over og gøre klart for dig selv, hvilke behov din nye skruekompressor skal dække. Derfor bør du overveje, hvilke projekter du vil bruge din skruekompressor til, samt hvor ofte du ønsker at bruge den.

Derefter anbefaler vi, at du foretager en del research på internettet og kigger på det store udvalg, der er af skruekompressorer. Der kan du nemlig få en fornemmelse af, hvad de forskellige skruekompressorer kan tilbyde, samt hvilke egenskaber der matcher dine behov. 

Efter at du har foretaget en research online, kan det være en god idé at besøge en fysisk butik, hvor du kan få en fornemmelse af størrelse og udseende samt spørge en professionel til råds. Afslutningsvis vil vi anbefale dig at være bevidst om dit eget økonomiske aspekt, når du skal købe din nye skruekompressor. Prisniveauet på de forskellige maskiner svinger betydeligt, hvorfor du bør have gjort dig nogle tanker omkring priserne, inden du køber dig en skruekompressor. Med vores anbefalinger og dine egne overvejelser burde du være klar til at købe din nye skruekompressor. 

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk