1.140,00 kr

Borehammere fra Makita

Makita støvopsamler sæt dx05

744,75 kr
1.022,50 kr

Borehammere

Makita HR 2630T

1.845,00 kr

Borehammere

Makita HR3200C

4.093,00 kr
5.775,00 kr

Find en borehammer fra Makita online hos Homeday

Står du foran et projekt, hvor du skal mejsle, bore eller slagbore, så er en Makita borehammer lige det stykke elværktøj, du står og mangler. Det japanske værktøjsmærke leverer solide kvalitetsprodukter, der ruster dig godt til ethvert gør det selv-projekt.

Skal du have hjælp til at finde ud af, lige netop hvilken Makita borehammer du skal bruge? Det er ikke altid lige til at finde ud af, for der er mange modeller på markedet, og forskellene kan umiddelbart være svære at spotte. Vi samler et udvalg af forskellige modeller og hjælper dig på vej til at vælge den rigtige lige her.

Makita borehammer pris – Hvad koster en Makita borehammer?

Du har måske allerede skimmet udvalget af Makita borehammere her på siden og bemærket, at der altså er en ganske stor håndfuld forskellige modeller at vælge mellem. Og med forskellige modeller, følger der naturligvis også nogle forskellige priser.

Priserne ligger mellem omkring de 1.000 og 5.000 kroner, så der er virkelig en model til ethvert budget og selvfølgelig behov. Det er et spørgsmål om hvorvidt du vælger den lille og kompakte model eller den store og professionelle version, der afgør hvilket tal, der kommer til at stå på den endelige regning.

Makita borehammer tilbud – Køb dit nye værktøj til en god pris

Der er faktisk en rigtig god chance for at finde din nye borehammer til en rigtig god pris, og det hjælper vi dig med lige her. Vi samler en masse forskellige modeller af borehammere fra vores netværk af forhandlere, og her trækker vi selvfølgelig også alle de bedste tilbud, så du ikke behøver at lede internettet tyndt i jagten på de bedste tilbud.