-39%
3.513,00 kr.
-27%
464,00 kr.

Lamelfræsere

Dewalt DW682K

1.895,00 kr.
750,00 kr.
1.000,00 kr.
8.289,75 kr.
1.110,00 kr.
1.429,00 kr.
1.029,00 kr.
5.573,00 kr.

Lamelfræsere

Bosch GOF 1250 CE

4.923,00 kr.
5.960,00 kr.
5.798,00 kr.
2.648,00 kr.

Lamelfræsere

Lamelfræser 900 watt

661,25 kr.

Find en billig lamelfræser online hos Homeday

Lamelfræsere, fladdyvelfræsere, kiksmaskiner eller fiskmaskiner – kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder en lamelfræser, er det et fantastisk stykke værktøj, når du vil være sikker på at opnå stor præcision i din snedkersamling. I Homedays store købsguide til lamelfræsere, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige lamelfræser til dig – selvfølgelig til en skarp pris.

Hvad kan man bruge en lamelfræser til?

Lamelfræsere gør det muligt at sikre stor præcision, når du skal lave en eller flere snedkersamlinger. De fleste, der har erfaring med gør det selv-projekter, vil kunne håndtere en lamelfræser med relativ lethed, hvilket gør det til et oplagt stykke værktøj, når du skal bygge et møbel, som eksempelvis et træskab.

Lamelfræser ekstraudstyr og tilbehør

Når vi snakker lamelfræsere, kan vi ikke undgå at snakke tilbehør. Som med så meget andet elværktøj og maksiner generelt, findes der et væld af tilbehør – herunder også til lamelfræsere. Husk at købe fladdyvler, når du investerer i en lamelfræser. Uden et fladdyvelsæt får du svært ved at bruge dit nye værktøj. Når du har fræset hullerne med din fladdyvelmaskine, altså din lamelfræser, giver fladdyvlerne mulighed for finjustering, og så sikrer de en stærk samling.

Lamelfræser pris – Hvad koster en lamelfræser?

En almindelig lamelfræser koster typisk omkring de 500-700 kr., men du kan også sagtens få en model, der koster noget mere. En maskine i luksusklassen fra eksempelvis Makita løber hurtigt op i en prisklasse på et 4-cifret beløb. Nogle lamelfræsere får strøm gennem en ledning, hvor andre er batteridrevne. Det er klart at foretrække en batteridrevet model, da det klart vil gøre din oplevelse med maskinen markant bedre. Hold der for øje med dette, når du er i købsfasen samt sammenlign denne luksus med prisen. Det kan sagtens være lidt ekstra værd med den funktion.

Stort udvalg af lamelfræsere

Hos Homeday har vi udvalgt, hvad vi mener, er de bedste lamelfræsere på markedet. Du finder derfor kun maskiner, som vores interne team af gør det selv-entusiaster kan anbefale. Du finder bl.a. lamelfræsere fra anerkendte kvalitetsmærker som:

  • Einhell
  • PowerPlus
  • Makita
  • Bosch
  • DeWalt

Bedst til prisen

Einhell TC-BJ 900 anmeldelse

Leder du efter en billig lamelfræser? Homedays erfarne team af gør det selv-entusiaster anbefaler modellen TC-BJ 900 fra Einhell. Med denne maskine får du altså rigtig meget værktøj for pengene. Med de mange indstillinger på maskinen er det let som en leg at udføre dit fræsningsarbejde.

Denne lamelfræser har tre forskellige skæredybde, som du nemt kan skifte i mellem med quick justering. På den måde kan du altså arbejde med tre forskellige niveauer.

Derudover har maskinen en stor aluminiumsbundplade. Dette giver god stabilitet og sikrer på den måde et præcist fræsningsresultat.

Sidst men ikke mindst kan du glæde dig over ekstraudstyr som:

  • Spindellås og skruenøgle, der gør det nemt at skifte klinge.
  • En opsamlingspose til støv.
  • En kasse til opbevaring og transport.

Et unikt koncept – til fordel for dig

Er det første gang, du besøger Homeday, er det ikke sikkert, du ved første øjekast, kan gennemskue, hvad Homeday egentlig er. Udadtil kan vi nemt forveksles med en traditionel webshop. Egentlig vil vi nærmere betegne os som en slags shoppingportal, der samler produkter fra en lang række af danske webshops.

Når du klikker på et produkt på Homeday.dk, bliver du altså viderestillet til en af vores partnerbutikker, som reelt set sælger produktet. Det er også vores partnerbutikker, der sender produkterne til dig.

Vi fungerer altså blot som en mellemled mellem folk, der eksempelvis er på udkig efter en lamelfræser og webshoppen. Vi kan derfor nemt vise en bred vifte af forskellige produkter fra forskellige forhandlere uden du behøver at have en hav af forskellige tabs åbne samtidig.