-14%
3.895,00 kr.
-15%
9.295,00 kr.
-15%
7.495,00 kr.
-42%
815,00 kr.
-45%
-26%
6.413,00 kr.
-4%
8.592,00 kr.
-18%
6.796,00 kr.
-26%
2.669,00 kr.
-34%
4.373,00 kr.
-33%
2.697,50 kr.
-39%
4.411,00 kr.
-10%
8.584,00 kr.
-29%
-31%
2.819,00 kr.
-10%

Geringssave på tilbud

METABO KAP-/GERINGSSAV KGS 305 M

4.499,00 kr.
-10%
8.245,00 kr.
-34%
14.997,50 kr.
-32%
9.997,50 kr.
-20%
5.489,00 kr.
-22%
6.995,00 kr.
-44%
7.500,00 kr.
-18%
-23%
9.368,75 kr.
-10%
12.769,00 kr.
-10%
5.816,00 kr.
-9%
9.495,00 kr.
-10%
945,00 kr.

Find en billig kapsav online hos Homeday

Drømmer du om en ny kapsav? Uanset om det er din første af slagsen, eller om du leder efter en erstatning til den gamle og nok allerede ved præcis, hvad du leder efter, har vi helt sikkert den rigtige model til dig og dit behov.

Hos Homeday har vi nemlig et stort udvalg af kapsave fra hvad vi godt tør kalde nogle af de bedste producenter af værktøj og maskiner. Og det er det helt rigtige til dig, som skal bruge en kapsav enten til hyggebrug eller til den helt store ombygning. Kapsav er et vigtigt værktøj, og hvis du aldrig har prøvet det før, bliver det et uundværligt element i dit værktøjsrepertoire. 

Du kender nok også allerede mange af de mærker, vi fører. Fra Makita og Husqvarna til Festool og Metabo – du finder en masse, anerkendte brands, du kender. Og dit yndlingsmærke er helt sikkert også iblandt, så du kan finde den helt rette maskine til dig

Homeday hjælper dig med at finde den rette kapsav

Om end du er en garvet gør det selv-mand eller nybegynder, kan der stadig hersken nogen tvivl. Og selv om man umiddelbart har styr på det hele, kan det ofte godt betale sig lige at sondere markedet, inden man laver investeringen. For hvorfor risikere et fejlkøb, hvis man kan undgå det?

Uanset hvad dit udgangspunkt er, vil vi prøve at hjælpe dig med at finde den rigtige sav.

Med andre ord – hvis du ikke allerede er ekspert, kan du om ikke andet nå et skridt tættere på at blive det. For at hjælpe dig med det, har vi skrevet denne guide, så du kan finde svar på alle dine spørgsmål til kapsave.

I Homedays store købsguide til kapsave hjælper vi dig med alt du bør vide, før du køber din nye sav. Vi vil udpensle, hvad en kapsav kan bruges til, hvad den ikke kan bruges til, og hvad den koster.  

Hvad kan man bruge en kapsav til?

En kapsav, eller en geringssav, er et genialt stykke værktøj til en lang række saveopgaver. Især er kapsaven god til præcise, pæne snit af blandt andet lister, reglar, beklædning, gerigter, paneler osv. Ofte vil den dog gøre sig bedst til beskæring af materialer i træ. Du kan dog også købe en skæreskive, som er tilsvarende den til en vinkelsliber. På den måde får du mulighed for at skære i metal.   

Det gælder både når vi snakker om større byggeprojekter og så de lidt mindre af slagsen derhjemme. Ligegyldig hvad er det et vigtigt element og et vigtigt værktøj, når der skal laves gør-det-selv-arbejde, både for den garvede håndværker og den mindre erfarne gør-det-selv-type. 

Så uanset om du er gør det selv-mand af hobby eller profession, kan det betale sig at have en alsidig sav som kapsaven i din samling. 

Kapsaven kan indstilles i en hvilken som helst vinkel. Vælg blot antal grader, og du kan save det ene bræt, liste eller lignende efter det andet i samme snit. Det er super praktisk, når du skal save flere ens elementer og gerne vil opnå et ensartet resultat. Så bliver det nemmere at for eksempel sætte lister sammen eller lade træbeklædning følge hinanden. Derudover behøver du heller ikke have en doktorgrad i vinkelberegning, kapsaven hjælper dig til det helt rigtige snit og den helt rigtige vinkel. 

Når præcision er målet, er kapsaven din ven. Har du nogensinde prøvet at skære blot er par millimeter af med en håndsav? 

Hvis du har, har du nok måtte give op. Og hvis det er noget du går og overvejer, så foreslår vi bare dette i stedet: 

Brug en kapsav. 

Men sådan en sav klarer du selv de mindste tilskæringer på et spørgsmål om sekunder. Samtidig vil du med en klinge med mindre takker undgå de flossede kanter, der kan komme, når du bruger en fukssvans. 

En klinge med mindre takker er god til finarbejde som listebeskæringer, beklædning osv. Men med en klinge med grove takker vil du have et godt redskab til stort tømmer, hvor det ikke er så vigtigt, om det flosser lidt. 

Hvad er forskellen på en kapsav og en geringssav?

Hvis du har søgt efter en kapsav på nettet, har du nok ikke kunne undgå at støde på ordet geringssav i samme kontekst.

Det er der en meget god grund til.

En kapsav og en geringssav er nemlig det samme stykke værktøj. Bliv endelig ikke forvirret. Ofte hedder saven også både kapsav og geringssav. 

Så hvis du allerede har en geringssav, er der ikke grund til at tænke på at investere i en kapsav. Det har du nemlig allerede. 

Hvorfor kalder man også en kapsav for geringssav?

Med langt de fleste kapsave følger også et udtræk. Et udtræk gør det muligt at opnå en stor snitbredde. Derudover muliggør udtrækket at sætte saven i gering, typisk i op til 47 grader. Det er deraf navnet geringssav oprinder.

Hvilken kapsav skal jeg vælge?

Hvilken kapsav, der passer bedst til dig, afhænger ikke mindst af, i hvilket omfang du skal bruge den.

Hvis du skal bruge din nye kapsav i en professionel sammenhæng, skal du nok have fat i en større model. Hvis du derimod regner med at skulle bruge saven til hobbybehov i forbindelse med gør det selv-projekter i hjemmet eller sommerhuset, kan du nok godt nøjes med en mindre – og ikke mindst billigere – version. Der er også nogle andre overvejelser, du kan gøre dig, i forhold til om det skal være en håndholdt kapsav eller en stationær kapsav. 

Håndholdt kapsav

En håndholdt kapsav er nem at have med, ikke bare i bilen, men også rundt i dit hus og til dine gør-det-selv-projekter. Den håndholdte kapsav vil nemt kunne bruges alle steder i huset. Det er en fordel, når der bare lige skal skæres en enkelt liste eller andet. De håndholdte vil ofte også have mulighed for at skære i beton, stål og fliser. 

Stationær kapsav

Kapsave, der er stationære, er gode til, når der skal skæres en masse ting. Det er ikke kun, når der skal skæres én enkelt liste, men når flere terrassebrædder fx skal skæres til. Så er den stationære kapsav rigtig god. 

Derudover kan du med fordel også overveje, om du ønsker at købe et bord med til din kapsav. Der kan nemlig være mange fordele forbundet med en kapsav med bord. Når du skal investere i en kapsav, er det vigtigt at tænke på, hvordan du vil bruge den. Her kommer en overvejelse om en god arbejdsstilling ind og spiller en rolle. 

En kapsav med bord vil give en optimal og ikke mindst bedre arbejdsstilling, da højden på bordet kan justeres. Dette er underordnet, om du skal bruge den i professionelt regi eller privat. Dog er det måske ikke nødvendigt med et specifikt kapsavebord, hvis du blot bruger den i ny og næ. Men hvis du skal til at enten bygge eller bruge den i længere tid, så kan et tilkøb af bord være optimalt. Dertil vil en kapsav med bord stå mere stabilt, og dine snit vil stå maksimalt skarpt og lige. Dette er da kun en fordel. 

El, benzin, batteri – hvad skal jeg vælge? 

Der er rigtig mange forskellige energikilder til en kapsav. Dette er vigtigt at have for øje, når du skal vælge en kapsav. Husk at tænke på, hvad der er nemmest for dig. Hvad er din arbejdsopgave, hvilke problemer skal din kapsav kunne løse? Hvis din kapsav skal save træbeklædning en hel dag, og du står ved et bord, er det mest optimale selvfølgelig el. Men skal du derimod save forskellige ting forskellige steder i huset, vil et batteri være at foretrække. Det er dog vigtigt at tage in mente, at en batteridreven kapsav sjældent er lige så kraftig og stærk som en eldreven kapsav. 

De tre vigtigste ting ved en kapsav er driftsikkerhed, ydeevne og præcision. De fleste udbydere og producenter af kapsave er dog kvalitetsmærker. Så hvis du kigger på disse, er ovennævnte elementer heldigvis ikke noget du behøver at bruge en masse tid på at nærstudere i produktbeskrivelsen. Det giver nemlig helt sig selv, at disse ting er i orden. Men hvad med prisen for sådan en god kvalitets-kapsav? 

Kapsav pris – Hvad koster en kapsav?

En kapsav, eller en geringssav, er ikke ligefrem noget billigt stykke værktøj. Ikke desto mindre er det noget, der er til at komme i nærheden af, hvis du kigger de rigtige steder. Hos Homeday har vi altid et stort udvalg af kapsave fra forskellige brands og i forskellige prislejer. Du kan få en kapsav for helt ned til omkring de 1.000 kr., mens de større, dyrere modeller snildt kan snige sig op på omkring de 20.000 kr. Samtidig er det vigtigt at sige, at kvalitet og pris ofte hænger sammen. 

Kapsav tilbud – Find en billig kapsav hos Homeday

Hvis du har set dig lun på en af de helt lækre kvalitetsmaskiner, kan der være mange penge at spare med selv en lille procentrabat. Normalprisen på den slags maskiner fra eksempelvis Festool ligger nemlig ofte i de femcifrede beløb. Det er en pris, der kan være lidt svær at sluge.

Hos Homeday samler vi løbende de bedste tilbud på kapsave fra vores pålidelige samarbejdspartnere.

Du slipper dermed for at skulle bladre gennem den ene tilbudsavis efter den anden i jagten på det bedste tilbud. Du finder nemlig tilbud fra et stort udpluk af forhandlere lige her.

Når du finder et godt tilbud på Homeday, sender vi dig videre til en forretning, der kan levere varen til dig. Vi samarbejder kun med pålidelige webbutikker, der alle er eksperter inden for deres felt. Du kan derfor trygt købe din nye kapsav hos en af dem.

Kan det betale sig at vælge en billig kapsav?

Du har fundet en kapsav til en rigtig skarp pris, men alligevel er du i tvivl. Kan det virkelig passe, at den her er så meget billigere end alle andre?

Hvis noget er for godt til at være sandt, er det typisk fordi det er det.

Når det så er sagt, kan man stadig være heldig og gøre en rigtig god handel.

Her handler det især om at kigge på, hvad der er årsagen til den lave pris.

Er den pågældende sav billig, fordi det er en udgået model, eller der er kommet en nyere version? Så burde der ikke være noget i vejen for at vælge den. Typisk er forskellene marginale, så om du får fat i sidste års model eller den allernyeste burde ikke gøre det store udfald for resultatet af dit arbejde.

Hvis der derimod er tale om en lav vejledende udsalgspris, bør alarmklokkerne ringe.

En kapsav, der er rigtig billig, selv om den ikke er på tilbud, er formentlig et tegn på, at kvaliteten ikke er helt i top. Det er vores erfaring, at det altid bedste kan betale sig at prioritere kvalitet. Så får du et produkt, der kan levere det, det skal, og som du får glæde af i mange år. Det er bare for ærgerligt at komme hjem med noget bras. 

Tilbehør til kapsave

For at opnå maksimal komfort under arbejdet med din kapsav – især hvis du regner med at bruge den meget – vil rigtig mange opleve, at det kan betale sig at investere i en arbejdsstation eller et arbejdsbord. Som nævnt før har det den fordel, at du har mulighed for at justere højden på bordet, så du opnår den mest optimale arbejdshøjde. Ligeledes kan du finde forskellige savklinger, som gør din kapsav endnu mere fleksibel og god til endnu flere arbejdsopgaver. 

Så er det ikke bare en investering, men ligefrem en rigtig god investering. 

De bedste producenter af kapsave

Hos Homeday udvælger vores interne team af gør det selv-entusiaster vores sortiment af kapsave fra vores partnerforhandleres sortiment. Selv om der også er en række andre brands, der producerer kap- og geringssave, vælger vi kun at fremhæve følgende, som vi kan stå helt inde for:

  • Metabo
  • Festool
  • AEG
  • Makita

Med denne guide er du nu klædt på til at vælge den helt rigtige kapsav for dig og dine gør-det-selv-projekter. 

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk