Hækkeklippere

Makita EN4950H

4.299,00 kr.
1.634,00 kr.

Hækkeklippere

Dewalt DCM563P1

1.867,00 kr.
897,00 kr.
499,00 kr.
-11%

Hækkeklippere

Texas 2.0 Ah batteri

799,00 kr.
-27%
799,00 kr.
-13%
-18%
1.146,00 kr.
-22%
-20%
1.281,00 kr.
-32%
1.689,00 kr.
-14%
342,00 kr.
-13%
695,00 kr.
-16%
417,00 kr.
-91%
467,00 kr.

Find en billig hækkeklipper online hos Homeday

Hvis du har en have, kan der vist ikke være megen tvivl: du  have en hækkeklipper i din redskabssamling.

Du bruger sikkert allerede mere tid, end hvad du ville foretrække, på ture med din plæneklipper og græstrimmer for at holde din græsplæne velfriseret. Med alt det arbejde, du lægger i det, hvorfor skulle dine hække så ikke også undes den samme omhygge?

Homeday hjælper dig med at finde den rigtige hækkeklipper

Hos Homeday brænder vi for værktøj og maskiner. Vi betragter det som vores ypperligste opgave at hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr til dine behov.

Vi har sar samlet et stort udvalg af hækkerklippere fra vores netværk af partnere. Det betyder, at du kun behøver at lede ét sted, når du skal finde den rette hækkeklipper til dig. Med andre ord slipper du for at besøge hvert eneste byggemarked og webshop for at finde det rette produkt – og ikke mindst den rette pris.

Når du klikker på et produkt hos os, sender vi dig til gengæld videre til en webshop, som kan tilbyde netop den maskine, du er interesseret i, til en skarp pris. Vi samarbejder kun med pålidelige forhandlere og vores partnere er blandt de bedste udbydere i Danmark. Du kan derfor trygt handle hos hvert enkelt udbyder, du har klikket dig videre fra hos Homeday. Og så kan du i øvrigt glæde dig over, at du slipper for turen i byggemarkedet, men i stedet kan få din maskine sendt hjem til dig. Så bliver det vist ikke nemmere!

Hækkeklipper pris – Hvad koster en hækkeklipper?

Det er dyrt og tidskrævende at passe have. Men det er det hele værd. Med en god hækkeklipper, der passer til dig, behøver det til gengæld ikke at være besværligt at klippe hæk. Og så kan du glæde dig over og nyde synet af en smuk have hver eneste dag. Det kræver dog, at du investerer i en god kvalitetsmaskine.

En billig hækkeklipper koster typisk omkring de 400-600 kroner. Det er formentlig fint til dig, der har en lille have og ikke går så meget op i et perfekt resultat.

Hvis du har en større have og går op i dens udseende, er der dog visse ting, det godt kan betale sig at investere i, når du skal vælge hækkeklipper. En let maskine er en af dem. Hvis du har metervis af hæk, der skal klippes, betyder vægten altså virkelig meget, hvis du da også vil kunne bruge dine arme i morgen. Og så er det bare en mere fornøjelig oplevelse at klippe hæk, hvis det ikke er med syre i armene hele vejen igennem.

En anden ting, der godt kan betale sig at investere i, er ergonomi. Når du skal klippe hæk, kommer du formentlig ud i mange besværlige stillinger, når du prøver at komme til de forskellige kroge og kanter af din bevoksning. Når du arbejder med en maskine, hvor ergonomien er i orden, bliver dette noget nemmere.

Hvis du vil have en hækkeklipper i god kvalitet, der er til at holde ud at bære rundt på både hvad vægt og ergonomi angår, så skal du nok være forberedt på, at du nok kommer til at bevæge dig op i det 4-cifrede beløb. Men vi tør næsten godt garantere dig for, at du ikke vil ærgre dig over den beslutning. Dine arme vil takke dig i morgen.