Geringssave

Makita DLS713RTE

6.142,00 kr.

Geringssave

Makita LH1040

3.600,00 kr.
-12%
6.087,00 kr.

Geringssave

Geringssav 550 mm

523,75 kr.
3.177,50 kr.
-34%
-30%
6.088,00 kr.
-9%
6.385,00 kr.
-23%
4.900,00 kr.
-4%
4.219,00 kr.
-26%
3.698,00 kr.
-21%
5.027,00 kr.
-99%
7.025,00 kr.
-3%
4.187,00 kr.

Find en billig geringssav online hos Homeday

Leder du efter en ny geringssav til samlingen? Uanset om det er din første geringssav nogensinde, du er på udkig efter, eller om du har behov for en erstatning til den gamle, kan du helt sikkert finde den helt rigtige model hos Homeday. Vi samler et stort udvalg af geringssave fra en lang række internationale, anerkendte mærker. Vores store netværk af partnere udvælger nøje hvert enkelt produkt, så du kan være sikker på at komme hjem med et stykke værktøj, som er i orden.

Vi har også gjort din søgen efter en ny geringssav så nem og bekvem som overhovedet muligt. Det har vi gjort ved at samle udvalg fra en lang række af Danmarks bedste og mest pålidelige udbydere inden for gør det selv-feltet. Du slipper derfor for at skulle bladre gennem stakke af kataloger og tilbudsaviser for at finde det rette produkt til den rigtige pris. Du finder nemlig det hele lige her hos os.

Hvad er en geringssav?

En geringssav er en sav, der hjælper dig med at save i nøjagtige vinkler og også hjælper dig med at save helt lige. En geringssavs klinge er nemlig fikseret, så den saver fuldstændig lige og i den vinkel, du har indstillet saven til.

Du kan få manuelle geringssave, som du skal bruge med håndkraft, og du kan få elektriske geringssave, som er meget bekvemme og hurtige. I dag bruger langt de fleste en elektrisk geringssav, da den sparer brugeren for mange arbejdstimer og mange kræfter. Du får nemlig langt hurtigere noget for hånden, når du bruger den elektriske geringssav, og så slipper du for at blive træt i armene af at save, hvis du arbejder på et større projekt.

Hvad bruges en geringssav til?

Man bruger en geringssav til opgaver, hvor det er vigtigt, at der saves lige og i en meget præcis vinkel. Det kan for eksempel være, hvis du skal save lister. Det kan være svært at save i en nøjagtig vinkel på øjemål, da det både kræver, at du får mål rigtigt op, for streget rigtigt af og får savet fuldkomment lige. En geringssav hjælper dig med alle disse ting.

En geringssav er især anvendelig, når du skal skære to lister i den samme vinkel, så du kan sætte de to vinkler sammen. Det kan for eksempel være, når du laver afslutninger med lister på et nyt gulv. En geringssav leverer nemlig det samme resultat hver gang, så du er sikker på, at dine to lister passer sammen og ser pæne ud, når du samler dem.

Der er reelt meget få grænser for, hvad du kan bruge en geringssav til. Du kan selvfølgelig bruge den til et hav af andre opgaver, hvor det er vigtigt, at du saver i en bestemt vinkel og saver lige. Mange bruger ofte en geringssav til opgaver, der kræver den sidste finish, og hvor det er vigtigt, at resultatet bliver pænt og ensartet samt ser professionelt ud.

Hvad betyder gering? 

Gering er betegnelsen for to stykker træ eller metal, der, når de sættes sammen, danner en ret vinkel. Det vil altså sige, at når du saver i gering med en geringssav, vil du save et stykke materiale, så det kan gå i gering med et andet stykke materiale.

Helt lavpraktisk er en geringssav altså blot et stykke smart værktøj, der hjælper dig med at skære i gering. Der er mange sammenhænge og opgaver, hvor det er nødvendigt at skære i gering. Det kan for eksempel være, hvis du skærer lister, vil bygge en billedramme, vil lave et fuglehus eller en anden konstruktion, hvor flere sider skal møde hinanden på elegant vis.

Hvad er forskellen på en geringssav og en kapsav?

I din søgen på en geringssav, er du nok også stødt på ordet kapsav. Det er der en rigtig god grund til. De to navne dækker nemlig over den samme type sav. Det er sådan, at der med de fleste kapsave også medfølger et udtræk. Udtrækket gør det muligt at øge snitbredden samt at sætte saven i gering.

En kapsav og en geringssav er altså to betegnelser for samme produkt. Begrebet geringssav er hyppigst anvendt, da begrebet gering dækker over den primære funktion, geringssaven har. 

Geringssav pris – Hvad koster en geringssav?

Vi skal ikke være de første til at fortælle dig, at kvalitet og pris er to faktorer, der hænger rigtig meget sammen. Det gælder ikke overraskende også, når vi snakker om geringssave.

En lille geringssav med omkring de 1500 Watt koster typisk omkring de 1.200-1.500 kroner, og så stiger prisen ellers stødt i takt med, at du bevæger dig op i kvalitet, mængde Watt og størrelse. De helt store professionelle maskiner kan sågar sagtens komme helt op og koste et femcifret beløb. Sådan en model har du dog med al sandsynlighed ikke behov for, hvis det ikke er i en erhvervsmæssig sammenhæng, du skal bruge maskinen.

Undersøg dine behov, inden du køber

Inden du beslutter dig for, hvilken ny geringssav du vil købe, skal du undersøge og overveje dine behov. Hvis du indimellem skal bruge din geringssav i dit private hjem til mindre opgaver hist og her, kan en geringssav med færre watt og til en lavere pris i mange tilfælde sagtens klare arbejdet. 

Hvis du derimod har kastet dig ud i et større renoveringsprojekt eller ombygningsprojekt, og du for eksempel skal lægge gulv og lister i alle rum over en længere periode, kan det være en god idé med en geringssav, der kan lidt mere. Når man arbejder på større opgaver, er det nemlig ærgerligt og et irritationsmoment, hvis udstyret og værktøjet ikke er i orden. I værste fald kan det forsinke processen, eller det kan tage lidt af motivationen.

Hvis du skal bruge din geringssav i professionelle sammenhænge, er det ofte en god idé at købe en geringssav af en højere kvalitet. Ofte vil man nemlig anvende værktøj, herunder en geringssav, hyppigere, når man anvender den i erhvervssammenhænge. I disse tilfælde er det derfor irriterende at have udstyr og værktøj, der ikke virker. 

Hos Homeday kan du finde geringssave til attraktive priser

Hos Homeday kan du finde et bredt sortiment af geringssave til attraktive priser. Hos Homeday finder du geringssave fra en række forskellige producenter, og ofte vil du kunne spare mange procenter på din geringssav hos Homeday.

Hos Homeday finder du geringssave fra populære brands som: 

  • AEG 
  • Black & Decker 
  • Bosch 
  • Ryobi 
  • Makita 
  • og mange flere.

Pleje af din geringssav

Det siger sig selv, at hvis man passer godt på sine ting, så holder de også bedre og i længere tid. Det gælder selvfølgelig også din geringssav. Sørg for at beskytte din geringssav mod det værste vind og vejr. Du kan sagtens tage din geringssav med udendørs. Det vælger mange ofte at gøre, så man er fri for at have savsmuld og andet affald i huset.

Klingen på din geringssav skal også skiftes med jævne mellemrum. Ligesom med alt andet vil klingen efterhånden blive sløv, og det kan være nødvendigt at skifte den for at booste geringssavens effektivitet. 

Mange vælger også med jævne mellemrum at give geringssaven en tur med støvsugeren eller puste det værste savsmuld væk. Savsmuld kan komme ind i alle sprækker og mellemrum, og for meget savsmuld de forkerte steder kan gøre geringssaven svær at arbejde med.

Ekstraudstyr til din geringssav

Du kan finde forskelligt ekstraudstyr til din geringssav. For eksempel kan du investere i et understel til din geringssav, så den kommer op i højden, uden at du skal have den stående på et bord. 

Det er mest forsvarligt, men også rarest og mest brugervenligt at stå op, når du bruger din geringssav. Du kan selvfølgelig have din geringssav stående på dit arbejdsbord, men det kan også være rart med et understel, så geringssaven ikke tager hele bordpladsen. Det kan også være rart med et understel, hvis du vil tage din geringssav med udendørs. 

Undersøg, hvilket udstyr din geringssav kommer med som standard. Nogle geringssave har et indbygget understel, mens andre ikke har. 

Hav sikkerheden i orden, når du bruger din geringssav

En geringssav er praktisk og anvendelig, men det er heller ikke helt ufarligt at bruge en geringssav, hvis du bruger en elektrisk en af slagsen.

Sørg for at stå op, når du bruger din geringssav. Når du står op, kan du lettere flytte dig, hvis der skulle opstå et uheld, og du har en hurtigere reaktionsevne. Du har ofte også bedre kontrol over situationen og flere kræfter bag dine handlinger, hvis du står op.

Sørg selvfølgelig også for, at du holder alle fingre og andre lemmer i behørig afstand fra klingen. Brug aldrig din geringssav i nærheden af børn, der leger uopmærksomt, og lad aldrig børn bruge saven.

Sørg også altid for at slukke for geringssaven, når du ikke bruger den, så du er sikker på, at den ikke pludselig sætter i gang, når du mindst venter det, ellers hvis der kommer nysgerrige, små hænder og undersøger saven.

Du kan med fordel bære et par beskyttelsesbriller. Når du bruger din elektriske geringssav, kan savsmuld og andre rester fra det materiale, du saver i, blive hvirvlet op i dine øjne. Det er irriterende og generende at få savsmuld i øjnene, og det er direkte skadeligt for dit syn, hvis du får små stykker materiale op i øjnene, hvis du for eksempel saver i metal. 

Hvilke vinkler kan du save med din geringssav? 

Du kan indstille din geringssav på mange forskellige måder, og du kan derfor også save i mange forskellige vinkler med din geringssav. På de fleste modeller er det meget simpelt at indstille geringssaven i den vinkel, du ønsker. Den vinkel, du skal save, afhænger selvfølgelig af det projekt, du har kastet dig ud i.

Du behøver ikke at være hverken professionel eller erfaren for at kunne betjene en geringssav. Med lidt øvelse og vejledning kan de fleste mennesker betjene en geringssav. Du kan læse de medfølgende instruktioner, og du kan også søge information, tip og tricks på internettet. På YouTube finder du ofte mange videoer til, hvordan du bruger diverse typer værktøj.

Det vigtigste, når du bruger en geringssav, er, at du kender den vinkel, du har brug for at save. Det kræver selvfølgelig, at du sætter dig ind i det projekt, du har kastet dig ud i. Hvis du skal lave lister til et gulv, skal du måle vinklerne i gulvets hjørner. Hvis du derimod laver en anden konstruktion, skal du måle, regne dig frem til eller beslutte, hvilke mål du ønsker eller har behov for.

Geringssav på tilbud hos Homeday

Hos Homeday kan de fleste finde en geringssav inden for det budget, der er til rådighed. Hos Homeday starter priserne nemlig fra omkring 1.200 kroner, og det er en særdeles attraktiv pris for en god, elektrisk geringssav. 

Hos Homeday kan den professionelle også finde en geringssav af tilfredsstillende kvalitet. Hos Homeday finder du nemlig også de helt eksklusive geringssave til op mod 30.000 kroner. Dermed er der lidt for alle og lidt for enhver smag eller ethvert behov i Homedays sortiment.

Du finder selvfølgelig geringssave i alle prisniveauer, og du kan vælge din nye geringssav ud fra andre behov. For eksempel kan du vælge ud fra, om du ønsker en geringssav med medfølgende understel, eller om du vil tilkøbe understellet. Du kan også vælge ud fra et bestemt ønske om watt, størrelse, øvrig kapacitet og andre forhold.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk