1.394,00 kr.
-10%
3.324,38 kr.
-14%
273,00 kr.
-36%
-44%
4.486,00 kr.
-21%
-32%
3.011,00 kr.
-31%
2.817,00 kr.
-34%
3.054,00 kr.
-23%
3.414,00 kr.
-37%
-21%
598,00 kr.
-6%
3.973,00 kr.
-6%
3.973,00 kr.
-33%
787,00 kr.
-21%
3.875,00 kr.
-21%
2.300,00 kr.
-34%
-18%
945,00 kr.
-27%
438,00 kr.
-23%
1.384,50 kr.
-1%
1.724,00 kr.
-12%
2.421,00 kr.
-54%
399,00 kr.
-28%
1.557,00 kr.
-7%
1.494,00 kr.
-41%
870,00 kr.
-7%
1.156,00 kr.
-38%
1.169,00 kr.
-36%
1.589,00 kr.
-23%
1.254,00 kr.
-22%
1.419,00 kr.
-11%
4.622,50 kr.

Find en billig excentersliber online hos Homeday

Med det væld af forskellige maskiner og værktøj, der er til at finde på nettet og i diverse byggemarkeder, kan det være svært at finde ud af, præcis hvilket man skal bruge til netop det formål man står foran. Blandt Homedays erfarne team af gør det selv-folk står det dog helt klart, at en excentersliber er et uundværligt stykke værktøj hos enhver handymand eller -kvinde. En excentersliber kan bruges på næsten enhver overflade. Nærmest uanset materialet, kan du være sikker på at stå tilbage med et resultat, der er helt frit for slibespor.

Her på siden kan du finde information om de funktioner, som er gode at kigge efter, når du vælger en excentersliber. Vi har samlet alt, du skal vide inden dit køb, og gode tilbud på sliberne, så du ikke skal lede længe efter netop den bedste excentersliber til dig.  

Hvad kan en excentersliber?

En excentersliber er en slibemaskine, som er meget velegnet til næsten alle former for slibearbejde, og netop på grund af maskinens alsidighed og brugervenlige håndtering oplever denne form for slibemaskine særlig stor popularitet blandt både de professionelle og gør-det-selv-folkene. Den kan slibe de fleste overflader, uafhængigt af om overfladen er helt plan eller krum. Netop det, at maskinen kan bruges til at slibe en krum overflade, er en af de ting, som gør den særdeles populær blandt brugerne. En anden populær egenskab ved maskinen er, at den også kan polere en overflade.

En excentersliber er effektiv til blandt andet overflader af både groft og glat træ. Men den kan også godt slibe sten og metal uden problemer. Den er også særligt velegnet til materialefjernelse, hvis du for eksempel skal have slebet gammel maling eller lak af en overflade. Excentersliberen kan desuden bruges effektivt til at polere eller efterpolere en overflade, så den bliver helt glat og fin. Den er altså et alsidigt produkt. Du skal blot sørge for at skifte mellem forskellige typer af slibepapir, alt efter hvad du har behov for. 

Skal det tekniske ved maskinen kort forklares, er en excentersliber en finslibemaskine med en cirkulær slibesål. Excentersliberen er et af de populæreste valg blandt slibemaskiner, og det skyldes, at den kan slibe krumme overflader, og desuden efterlader den meget få slibespor eller slibemærker. Du kan slibe stort set alle slags overflader både groft og fint ved at skifte mellem forskellige slibepapirer undervejs. Slibepapiret skiftes nemt og hurtigt, man skal blot sørge for at sætte det korrekt på, således at hullerne på dit slibepapir centreres korrekt over hullerne på slibesålen.

Hvordan finder jeg den rette excentersliber?

Skal du slibe en træoverflade, fjerne materialer eller polere, så er excentersliberen et allround godt valg, da den egner sig til det hele. Der er en række funktioner, som det er vigtigt at kigge efter, når du er på jagt efter den optimale excentersliber. En god ide er at kigge på hastigheden, slibesålen, motoren, grebet, støvfilteret, og hvorvidt du ønsker maskinen koblet til ledning eller med akku. Hastigheden er antallet af omdrejninger i minuttet. Vær sikker på, at hastigheden kan reguleres nemt på din excentersliber, så det kan tilpasses den overflade, som du skal bruge sliberen på. 

En excentersliber med akku kræver opladning, mens excentersliberen med ledning blot skal tilsluttes ved brug. For nogle kan en ledning komme i vejen under arbejdet, og derfor kan det hurtigt blive en gene, mens det for andre kan være frustrerende, når maskinen skal oplade, og arbejdet derfor må pauses en tid. De fleste excenterslibere kører forholdsvis længe på én opladning, men batteriets ydeevne er endnu en vigtig faktor, som er god at tjekke ud, før du køber maskinen. Du skal også gøre op, om du vil foretrække en maskine med ledning, så du slipper for opladning, eller om du hellere vil have fleksibiliteten ved maskinen med akku.

Vigtigheden af de fleste funktioner som blandt andet hastighed kommer an på dit behov. Har du gang i et større projekt, så er det fornuftigt at gå efter en excentersliber med flere omdrejninger i minuttet. Grebet er også en god ting at tjekke, hvis du skal i gang med et stort projekt og skal holde om sliberen i længere tid ad gangen. Er det et stort projekt, skal du også kigge på vægten inden køb, da en tung maskine bliver hård at arbejde med i længere tid. Nogle maskiner er specielt udviklet som letvægts-excenterslibere.

En af de vigtigste faktorer for dig som kunde er sikkert prisen. Skal du købe en dyr eller en lidt billigere excentersliber? Svaret kommer helt an på arbejdsmængde og tid samt dit budget. Er det til professionelt brug eller til et mindre gør-det-selv-projekt? Hvor ofte vil du have brug for maskinen? Excentersliberne varierer nemlig rigtig meget i prisen, men hos Homeday kan du få excenterslibere på tilbud, så du kan få god kvalitet uden at grave for langt ned i din pengepung. Dog må du regne med, at de fleste excenterslibere ligger over tusinde kroner.  

Excentersliber pris – Hvad koster en excentersliber?

Hvad du ender med at måtte slippe for din nye excentersliber kommer an på mange ting. Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at prisen afhænger af ting som det navn, der står på maskinen. Producent og kvalitet går ikke altid 100% hånd i hånd, men man kommer nok ikke udenom, at der er en vis form for sammenhæng. Nogle brands tilbyder bare bedre maskiner end andre.

Derudover kommer prisen også an på, hvad maskinen kan. Du kan få en af de mere skrabede modeller helt ned til et par hundrede kroner, men så er det altså heller ikke meget maskine, du får for pengene. I den anden ende af skalaen finder du maskiner, som har alt hvad den kan trække af ekstraudstyr og -funktioner, men det betaler du altså også for. Disse luksusmaskiner, som man vist nok godt kan tillade sig at kalde dem, koster gerne over de 4.000 kr.

Du behøver dog hverken at lade dig nøjes med en basisversion eller at gå ud og smide en større sum penge efter en af omtalte modeller i luksusklassen. Der findes også en lang række maskiner i rigtig god kvalitet til omkring de 1.500-2.000 kr.

Hvilket mærke bør jeg gå efter til min excentersliber?

Der findes mange forskellige brands, som producerer excenterslibere, og der er også lavet samtlige tests på sliberne. Har du kendskab til værktøjer, eller arbejder du professionelt med det, og har du allerede et favoritmærke, som du ved fungerer, så finder du helt sikkert en excentersliber i det mærke. Men ud over det er det prisen og funktionerne, som du skal gøre dig klart. Hvad er dit økonomiske råderum? Og hvor tidskrævende og stort er det projekt, som du skal i gang med? Desuden kan du gøre op med dig selv, om der er ting, som du vægter højt før dit køb. 

Ud over de oplistede funktioner, som du bør kigge efter, og selvfølgelig prisen, så er der faktorer, som kan være en ide at tjekke før købet. En af de faktorer er støjniveauet. Nogle excenterslibere støjer mere end andre, og det kan have betydning for, hvor længe du kan fortsætte med arbejdet. En støjsvag excentersliber kan derfor være at foretrække. Det ergonomiske er også en vigtig faktor på grund af mange mindre vibrationer fra sliberen under arbejdet. 

Kan det betale sig at vælge en billig excentersliber?

Om det kan betale sig at købe en billig excentersliber frem for en mere pebret en af slagsen, kommer an på en række ting. Først og fremmest skal du vurdere, om det vil betyde, at du får en anden maskine, end den du bedst kunne tænke dig. Hvis det er tilfældet, skal du i så fald gøre op med dig selv, om det betyder noget. Betyder det, at du må gå på kompromis med ergonomien? At du må gå på på kompromos med dit favoritbrand? Vil det gå ud over din arbejdsglæde? Hvis der er er en anden og dyrere model, du bedre kunne tænke dig, skal du overveje, om besparelsen vejer op for det, du går glip af med den billigere model. Hvis du egentlig er ligeglad og føler, at det ene alternativ er lige så godt som det andet, så kan det sandsynligvis godt betale sig at vælge den billigere version.

Det vigtigste at tænke over, når du er på udkig efter en billig excentersliber, er dog hvorfor den er billig. Hvis den pågældende model er billig, fordi den har en lav vejledende udsalgspris, er det altså om at være på vagt. Som bekendt hænger pris og kvalitet nemlig sammen, når vi taler om maskiner og værktøj. Her er excenterslibere naturligvis ingen undtagelse. Vælger du en maskine, hvor den fulde pris er lav, kan du med al sandsynlig ende med at tage et lavkvalitetsprodukt med hjem. Når vi taler dårlig kvalitet, kan det betyde to ting. Først og fremmest kan det betyde, at du ikke kan bruge din nye excentersliber til det, du havde planlagt at bruge den til. Derudover kan det også betyde, at den ikke kommer til at holde lige så lang tid i længden. Med andre ord får du hurtigere brug for en erstatning. Man behøver ikke at være matematikprofessor for hurtigt at regne ud, at hvis den skal erstattes tidligere, kunne det nok godt bedre have betalt sig at købe kvalitetsmodellen fra start af.

Hvis der er tale om en billig excentersliber, hvis lave pris afspejler et godt tilbud, er det derimod en anden sag. Man kan af og til være heldig at finde en god kvalitetsmaskine på tilbud. I så fald er det altså bare om at slå til.

Excentersliber tilbud – Sådan finder du en god pris!

Leder du efter en excentersliber på udsalg? Så er du kommet til det rette sted. Hos Homeday samler vi altid de bedste tilbud på excenterslibere, så du kan være sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for din nye maskine. Det betyder også, at du kan vægte kvaliteten højt uden at skulle ofre en mindre formue på maskinen. Vi har samlet en lang række mærker på tilbud, så hvis du allerede har et foretrukket mærke, så finder du det helt sikkert her på siden. 

Hvis du ikke har noget forhåndskendskab til mærkerne, så gå i stedet efter, hvilke egenskaber maskinen kan tilbyde i forhold til dit specifikke behov. Regn med, at nogle af mærkerne holder i længere tid end andre, og derfor kan det måske langsigtet betale sig at ofre en lille sum mere, hvis du ved, at du får brug for maskinen mange gange fremover. Læs eventuelt om mærkerne på forhandlerens side, hvis du fortsat er meget i tvivl om, hvilket mærke du vil vælge.

Kæmpestort udvalg af excenterslibere online

Hos Homeday har vi et stort udvalg af excenterslibere fra nogle af de mest anerkendte, internationale mærker inden for værktøj og maskiner.Vi fører bl.a. et stort sortiment af maskiner fra brands som:

  • Festool
  • Black & Decker
  • Metabo
  • Makita
  • Dewalt
  • Bosch
  • PowerPlus
  • MIRKA
  • Einhell

Når du skal kigge efter mærket, kommer det igen an på dit slibebehov og dit budget. For eksempel er et mærke som Festool blandt andet kendt for mærkets lange holdbarhed og robusthed, som er værd at tænke over, når du skal købe en excentersliber. Et mærke som for eksempel Black & Decker er blandt andet kendt for sit kraftfulde værktøj, og ligeledes er mærker som Metabo og Makita effektive og ergonomiske mærker. Alle de brands, vi har samlet på siden, er anerkendte og funktionsdygtige mærker, som har hver deres fordelagtige kvalifikationer og egenskaber. 

Som du måske allerede ved, er Homeday ikke en traditionel webshop. Faktisk er vi slet ikke en webshop. Vi er en shoppingportal, der samler produkter indenfor elværktøj, maskiner og maling ét sted fra en række af de bedste webshops i Danmark. Det betyder, at når du klikker på et produkt på Homeday, bliver du viderestillet til en af vores partnerbutikker, som er lagerførende på produktet. Vi gør det altså bare nemt for dig at få det samlede overblik over udvalget indenfor en given kategori samt sammenligning af priser i visse tilfælde.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk