Viser 1–48 af 315 produkter

-7%
31.218,75 kr
-14%
16.998 kr 14.699 kr
-9%
7.998 kr 7.249 kr
-5%
19.998 kr 18.999 kr
-14%
13.998 kr 11.999 kr
-17%
-12%
-14%
10.498 kr 8.999 kr
-33%
-18%
-35%
-35%
-18%
-14%

Find en billig rundsav online hos Homeday

Rundsave er et af de værktøjer, du kan trække frem til at løse et hav af forskellige opgaver. En rundsav er solidt og kraftfuldt værktøj, som findes i mange forskellige afskygninger. Der er derfor en række spørgsmål, der er værd at stille sig selv, før man går ud og investerer i en sådan savemaskine. Foretrækker du en lille rundsav eller en stor? Hvilke funktioner kan en rundsav have – og hvilke funktioner har du et egentlig behov for? Hvilken klinge skal du bruge, og hvor dybt skal den kunne skære? Få svar på dette og meget andet lige her. Vi guider dig til, hvilken rundsav der passer bedst til netop dine behov.

Hvad kan man bruge en rundsav til?

Rundsave er som sagt et alsidigt værktøj, som du vil kunne bruge til en lang række projekter. Rundsaven som savemaskine er især velegnet til saveprojekter, hvor præcision er vigtigt. Den er nemlig god til at skære lige og præcis snit i eksempelvis træ, men den kan også bruges til mange andre slags materialer. Hvis du har en plade, som du skal lave et langt snit i, vil rundsaven også højst sandsynligt være den rigtige maskine til det.

Hvilken rundsav skal jeg købe?

Før du vælger hvilken rundsav at investere i, er der er en række overvejelser, du bør gøre dig. Du bør eksempelvis spørge dig, hvilke opgaver og projekter, som du forventer at bruge dit nye værktøj til. Dit svar hertil er nemlig afgørende for, hvilke funktioner og attributter du har behov for i din rundsav. Hvis du værdsætter og prioriterer din mobilitet højt, er den rigtige rundsav for dig nok en batteridreven en af slagsen. Hvis du derimod har behov for, at du kan arbejde med din maskine i lange strækninger, bør du nok i stedet vælge en eldreven rundsav. Rigtig mange vælger en akku rundsav netop af den grund, at de ikke risikerer at måtte stoppe sit arbejde, fordi de er løbet tør for batteri, som unægteligt vil kunne forekomme, hvis man vælger en batteridreven model. Hvis du alligevel vælger en batteridreven rundsav, anbefaler vi på det stærkeste, at du tager batterlevetiden i betragtning.

Hvilket mærke skal jeg vælge?

Der er mange forskellige brands, der producerer rundsave i god kvalitet. Hos Homeday anbefaler vi især:

 • DeWalt
 • Ryobi
 • Bosch
 • Metabo
 • Ford
 • Hitachi
 • Nakachi
 • Powercraft
 • Skil
 • Works
 • AEG
 • Black+Decker
 • Einhell
 • Festool

Hvad koster en rundsav?

Som med langt de fleste maskiner og værktøj, hænger kvalitet og pris også sammen, når det gælder rundsave. En rundsav kan koste alt mellem 1.600 kr. og helt op til 40.000 kr. Vi anbefaler dog ikke at købe en rundsav til mindre end 2.000-3.000 kr., da det er vores oplevelse, at et sådan værktøj sjældent helt kan levere det den skal. Og så er arbejdsglæden som oftest bare større med et lækkert stykke kvalitetsværktøj. Leder du efter en godt tilbud på rundsave? Så er du kommet til det rette sted. Hos Homeday samler vi nemlig rundsav tilbud fra mange forskellige udbydere, så du både får adgang til det største sortiment af rundsave, men også til de bedste priser. Vores passionerede team af gør-det-selv-folk i alle afskygninger sørger desuden også for, at du kun ser produkter, som vi kan stå inde for.

Rundsav størrelse

Du kan finde rundsave i forskellige størrelser, og de varierer fra 40 mm til ca. 120 mm i dybden. Hvis du regner med ofte at få brug for din rundsav, og hvis du har i sinde at bruge den til at skære i kraftige byggematerialer, er det nok en stor rundsav, der passer bedst til dig. Især brands som Makita og Festool er kendte for at producere store modeller af rundsave, som er fordelagtige i netop sådanne projekter. Hvis du derimod i højere grad regner med at bruge din rundsav til hobbybehov eller mindre gør-det-selv projekter i hjemmet, har du nok kun behov for en lille rundsav. Selv en lille rundsav kan være ganske kraftfuld og et effektivt værktøj til rigtig mange projekter, så størrelsen er ikke nødvendigvis altafgørende.

Tilbehør til rundsave

Langt de fleste rundsave bliver leveret med et parallelanslag. Fordelen ved et parallelanslag til rundsav er, at det gør det nemmere at styre maskinen, mens du foretager dit savearbejde. Du kan også gøre dit arbejde nemmere ved at tilkøbe en føringsskinne.