-20%
-21%
3.581,00 kr.
-37%
2.799,00 kr.
-12%
2.795,00 kr.
4.849,00 kr.
5.139,00 kr.
-34%
6.249,00 kr.
-26%
-26%

Find en billig dykkerpistol online hos Homeday

Dykkerpistoler er oplagte til en lang række opgaver og er derfor et smart værktøj at have ved hånden til et hav af forskellige projekter. I Homedays store købsguide guider vores team af erfarne gør det selv-folk dig til, hvilken dykkerpistol der passer bedst til dig.

Hvad er en dykkerpistol?

Undrer du dig over, hvad en dykkerpistol helt konkret er? En dykkerpistol er et værktøj, der hjælper dig i dit arbejde, når du skal slå små søm i. Den gør arbejdet for dig, så du ikke behøver at bruge en hammer. På den måde slipper du også for at lave skrammer på dine møbler, samtidig med at du slipper for selv at komme til skade. 

Dykkerpistolen er utrolig handy og meget populær blandt håndværkere. Det er et forholdsvis lille stykke værktøj, der er nemt at have i hånden, når man arbejder. Hvis du for eksempel skal have sat plader eller fodlister op, placerer du dykkerpistolen dér, hvor du gerne vil have, at der skal være et søm. Derefter trykker du på dykkerpistolen, som du har i hånden, hvor der herefter kommer et lille søm ud. 

Man kalder de små søm for dykkere og deraf navnet dykkerpistol. De små dykkere kan sættes i fra mange forskellige vinkler, hvilket gør dykkerpistolen utrolig nem og praktisk at arbejde med.

Hvad bør jeg overveje, før jeg køber en dykkerpistol?

Før du går ud og køber en dykkerpistol, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser om købet. Dykkerpistoler kommer nemlig i mange forskellige udgaver fra forskellige udbydere. Derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvad du skal bruge dykkerpistolen til, samt hvilke behov du har, og hvordan dykkerpistolen kan opfylde dem. 

Hvis du for eksempel skal bruge den til at sømme tungere loftplader fast, er det væsentligt, at du vælger en dykkerpistol med en vis kraft. Og modsat hvis du skal sætte små fejelister fast, er det ikke nødvendigt med den helt kraftfulde model. 

Du bør ligeledes overveje, om du for eksempel vil købe en dykkerpistol, der er batteridrevet, drevet af en gaspatron eller drevet af luft. Det hele afhænger af, hvad du skal bruge den til, og hvor længe du har tænkt dig at gøre brug af den. 

Når du gør dig nogle af disse overvejelser, inden du tager ud og køber din nye dykkerpistol, undgår du formentlig at vælge den forkerte. En god research og en klarlægning af de behov, den skal dække, så er du godt på vej til at finde den dykkerpistol, der er den rigtige for dig. 

Hvad kan man bruge en dykkerpistol til?

Der er nærmest ikke det projekt, hvor en dykkerpistol ikke kan vise sig handy på den ene eller anden måde. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge den til. Dykkerpistolen er nemlig et lille stykke værktøj og er derfor forholdsvis let at arbejde med. Idet størstedelen af dykkerpistoler ikke har nogen ledning tilkoblet, kan du bruge dem overalt og ramme fra mange forskellige vinkler. 

I stedet for at bruge en almindelig hammer og almindelige søm gør du det nemmere for dig selv, når du bruger en dykkerpistol. Ud over at arbejdet bliver lettere, så arbejder du også hurtigere og langt mere effektivt. På den måde virker arbejdet mere overskueligt, fordi det ikke tager lige så lang tid, som det kunne have taget.

Dykkerpistoler kommer i mange forskellige modeller med forskellige styrker. Derfor kan du nemt finde en model, der dækker dine behov. Er du for eksempel i gang med at samle nogle nye møbler, kan det være en god idé at vælge en dykkerpistol med en medium slagstyrke. Men er du derimod i gang med at renovere dit hus og for eksempel sætte lofter op eller nye undergulve, kan det være en god idé at vælge en kraftfuld dykkerpistol.

Det er som tidligere nævnt nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge din dykkerpistol til. Dog er det mest oplagt at bruge den til håndværksmæssige arbejdsopgaver. Dykkerpistolen og de små dykkersøm, den benytter, er eksempelvis ideelle, når du skal arbejde med:

 • montering af lofter
 • sømning og samling af træ
 • fodpaneler
 • lister
 • sokler
 • møbler
 • billedrammer.

Dykkerpistol pris – Hvad koster en dykkerpistol?

En dykkerpistol kan koste alt fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner. Med sådan en prisforskel er kvaliteten naturligvis også forskellig. Med de store dykkerpistoler fra eksempelvis Paslode får man et godt stykke værktøj i solid kvalitet, og det betaler man selvfølgelig for. Dog skal det nævnes, at dykkerpistolen generelt er en lidt dyrere maskine, som hurtigt koster fra 2.000 kr. og op. 

Dertil hører også en del ekstra funktioner, og du vil kunne nyde glæde af en høj slagkraft og kraftig rekyl samt mulighed for at justere inddrivnings- og slagdybden. Det giver dig bedre præcision, så du altid sikrer, at dykkersømmet, også kaldet dykkeren, ender nøjagtigt dér, hvor du har tænkt dig det skulle være.

Du kan også sagtens finde en dykkerpistol i et lavere prisniveau, hvis dine behov ikke er store nok til en dyrere dykkerpistol. Vi har forsøgt at give dig et stort udvalg af dykkerpistoler fra forskellige kvalitetsforhandlere. På den måde kan vi tilbyde dig både billigere og dyrere modeller og forhåbentlig hjælpe dig med at finde din nye dykkerpistol. 

Køb din dykkerpistol online og spar penge

Vores klare anbefaling er, at du køber din dykkerpistol online. Da det er så dyrt et stykke værktøj, som det er, kan du hurtigt spare et bemærkelsesværdigt beløb. Grunden til dette er, at webshops ikke har de samme omkostninger, som de fleste fysiske butikker har. Der er flere poster, som webshops kan spare væk, og dermed kan de fokusere på at tilbyde lavere priser.

En anden fordel er, at du slipper for at skulle hente den. Du sparer dermed tid og penge ved at købe din nye dykkerpistol online.

Selvom den tidsmæssige besparelse er en fordel for dig, kan det dog sommetider være en god idé at tage ud i butikken for at se udvalget af dykkerpistoler. På den måde kan du få en fornemmelse af de forskellige størrelser på maskinerne. De varierer nemlig i størrelse og vægt på samme måde, som de varierer i pris og kvalitet. 

Du kan også være heldig at få rådgivning af en medarbejder, der ved noget om de forskellige dykkerpistoler. De kan ofte vejlede dig ud fra dine behov og dermed hjælpe dig i den rigtige retning, når du skal vælge din nye dykkerpistol. 

Når du køber din nye dykkerpistol online, har du også automatisk flere modeller at vælge imellem. Det er nemlig sjældent, at de fysiske butikker har et lige så stort udvalg, som du kan finde på internettet. 

Hvad er vigtigt, når du vælger din nye dykkerpistol?

Når du skal vælge din nye dykkerpistol, er der nogle forskellige ting, som du bør være opmærksom på. Hvis du på forhånd har været ude at se på nogle i butikkerne eller set på nogle online, er det tydeligt at se, at der er forskel på dem. Selvom de som udgangspunkt ligner hinanden i designet, er der alligevel væsentlige detaljer, som du bør tage højde for, før du køber en dykkerpistol. 

Et godt greb er vigtigt

Det er helt essentielt for brugen af din nye dykkerpistol, at den har et godt greb. Det er nemlig vigtigt, at du har kontrol over værktøjet, når du arbejder med det. Hvis du har et dårligt greb, kan det både være farligt af sikkerhedsmæssige årsager, men du kan også risikere at få et dårligt resultat. Et godt greb har for eksempel en gummibelægning, for på den måde kan du holde godt fast, uden at dine hænder glider på pistolen, når du arbejder. 

Sikkerhed er vigtigt, når du bruger din dykkerpistol 

Sikkerhed er den vigtigste faktor, når du skal vælge en ny dykkerpistol. For at sikre en optimal sikkerhed bør du derfor vælge en model, der er forholdsvis ny. Ligesom alle andre maskiner og værktøjer bliver der hele tiden udviklet og arbejdet på, hvordan de kan forbedres. Ved at vælge en ny model er du sikker på, at den lever op til de sikkerhedsmæssige krav, der er i dag. 

Nye modeller på markedet 

Udover at sikkerhedsforanstaltningerne på en ny dykkerpistol er i top, besidder den også andre egenskaber, der gør en ny model spændende. Disse egenskaber kan blandt andet være serieskydning, der gør det muligt for dig at øge effektiviteten af dit arbejde. Forskellen er, at dykkerpistolen skyder flere dykkere afsted ad gangen, hvilket gør arbejdet for dig nemmere. Denne egenskab er især god, hvis du arbejder som håndværker og gerne vil sikre øge din produktivitet, samtidig med at der ikke bliver gået kompromis med kvaliteten.  

Som tidligere nævnt findes der mange forskellige dykkerpistoler på markedet med forskellige egenskaber. Her er nogle af dem, som du bør være opmærksom på: 

 • Hvilke dybdeindstillinger den har. 
 • Lys i fronten, der gør dit arbejde nemmere.
 • Nem at låse ved aftrykkeren, så du ikke kommer til skade.
 • Hvor meget den vejer. 

Høj slagkraft er vigtig

Slagkraften på din nye dykkerpistol er ligeledes vigtig, fordi det er den, der sørger for, at du kan bruge din dykkerpistol. Hvis slagkraften er dårlig, kan du risikere, at du kun kan bruge din dykkerpistol i bløde eller tynde materialer – og altså ikke i de hårde. 

Derfor vil det være klogt af dig at vælge en dykkerpistol, hvor slagkraften er høj, så du ikke skal bekymre dig om, hvilke materialer den kan bruges til. Det ville nemlig være en skam at bruge penge på et nyt værktøj, som du ikke kan bruge til det, som du har planlagt. 

God holdbarhed 

Holdbarheden på din nye dykkerpistol er selvsagt utrolig vigtigt. Man skal dog ikke undervurdere, at pris og holdbarhed ofte hænger sammen, når det kommer til værktøj og maskiner. Det er heller ikke en undtagelse, når det gælder dykkerpistoler. Holdbarheden er en vigtig faktor for de fleste, især hvis der bliver brugt mange penge på et nyt stykke værktøj. Dog hænger holdbarhed og brugen af dykkerpistoler sammen, så bruger du den hver dag, vil der naturligvis slides mere på den, end hvis du kun bruger den ved lejlighed. 

Derfor kan du sagtens finde en billigere dykkerpistol uden at bekymre dig om, hvor længe den kan holde. Hvis du passer godt på dine forskellige værktøjer, er der god sandsynlighed for, at du har din dykkerpistol i mange år – hvad enten det er en billigere eller dyrere model. 

Sådan finder du en dykkerpistol på tilbud

Leder du efter en billig dykkerpistol? Så er du nået til det rette sted. Hos Homeday samler vi altid de bedste priser på maskiner og elværktøj fra vores store netværk af partnere. Derfor kan du også altid finde et stort udvalg af dykkerpistoler på udsalg lige her på siden.

Hvad er forskellen på en dykkerpistol og en sømpistol?

En dykkerpistol adskiller sig fra en sømpistol bl.a. ved at være noget mindre. De store sømpistoler er geniale, når man eksempelvis skal lægge et gulv. De mindre dykkerpistoler, eller hæftepistoler, er bedre egnede til lofter, lister og andre, mindre træstykker.

Derudover er det også noget andet tilbehør, man skal bruge til de forskellige værktøjer. Til en dykkerpistol bruger man dykkere, mens man til søm- og hæftepistoler bruger henholdsvis søm og hæfter.

Ekspertens tips

Dykkerpistoler er som bekendt trykluftdrevne. Hvis du vil have mest muligt ud af din dykkerpistol, bør du tjekke, at din andet udstyr er i orden. Det gælder f.eks. din kompressor. For at udnytte pistolen maksimale arbejdstryk, er det essentielt, at din kompressor kan justeres, så den når så tæt på dette tryk som muligt. På den måde er det muligt at opnå højest muligt præcision, når du skyder dykkersømmene i.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk