-14%
1.373,75 kr.
-30%
1.997,50 kr.
-36%
704,00 kr.
-45%
1.516,00 kr.
-23%
1.373,75 kr.
-23%
4.748,00 kr.
7.680,00 kr.
1.395,00 kr.
9.395,00 kr.
1.554,00 kr.
5.895,00 kr.
5.695,00 kr.
1.920,00 kr.
-26%
3.495,00 kr.

Find en billig dekupørsav online hos Homeday

En elektrisk dekupørsav er til dig, der har brug for en effektiv maskine til præcisionsarbejde, der kan skære i de fleste materialer. Når du skal vælge den helt rigtige savmaskine, der imødekommer dine behov, er der forskellige ting, du skal være opmærksom på. Det kan være svært at navigere junglen af maskiner af elværktøj, og det er måske ikke lige til at finde ud af, hvorfor det er en dekupørsav, du skal bruge. Der findes et hav af forskellige save på markedet, som hver især har sine egne unikke karakteristika og funktioner. Det kan gøre det svært at finde ud af, lige præcis hvilken sav, man har brug for til netop det projekt, man står overfor. 

Hvis man står med en modelbyggeri, er man nok kommet frem til, at det en dekupørsav er det rigtige stykke værktøj. Men så opstår det næste spørgsmål: Hvilken dekupørsav skal jeg vælge? Og hvad skal den koste? Alt dette og mere hjælper vi dig med at finde ud af i Homedays store købsguide til dekupørsave. Vi har nemlig samlet et stor udvalg af savmaskinen af høj kvalitet – og der findes også en model, der passer til dit næste projekt. 

5 hurtige om den elektriske dekupørsav

  1. En dekupørsav består af en savklinge på et stativ, der kan save lodret og vandret.
  2. Savmaskinen er genial til at save kurvede former i mange forskellige materialer.
  3. Den kan save i alt fra metal og træ til plast, læder, plexiglas, gips, kunststof og flamingo.
  4. Både gør-det-selv-entusiasten og den professionelle håndværker har stor glæde af dekupørsaven. 
  5. Den er især formidabel til finere skærearbejde og kan for eksempel begynde savningen midt inde i materialet. 

Hvad kan man bruge en dekupørsav til?

En god dekupørsav giver dig et hav af muligheder for at arbejde med diverse projekter i træ såvel som metal. Du kan skifte mellem forskellige savklinger i varierende størrelser, alt efter hvilken opgave du arbejder på. Skal du ud i et stort skærearbejde, kan du bruge en tilsvarende stor savklinge. Skal du derimod arbejde med et lille, finere projekt, hvor præcision er alfa omega, kan du skifte til en mindre savklinge, så alle detaljer bliver, som du gerne vil have dem.

En dekupørsav anvendes både af den selvlærte handymand og den professionelle håndværker. Smede, formbyggere, finmekanikkere og designerne er blot nogle af de folk, der anvender værktøjet på næsten daglig basis – og med god grund. En dekupørsav kan nemlig save i alt stort set alle materialer, og du kan derfor bruge saven nærmest uanset, hvilket projekt, du står overfor. Maskinen gør det tilmed muligt at save i cirkler og mønstre, hvor en almindelig sav jo slet ikke følge med. Den kan tilmed både save vandret og lodret. Det er derfor et super effektivt værktøj, der kan tilføje høj værdi til dit næste projekt.

Når du investerer i denne type savmaskine, åbner du op for et hav af muligheder for gør-det-selv-projekter. Udskæringer i alle tænkelige scenarier bliver pludselig til realistiske projekter, der venter på at blive udført. Ved at udskifte savklingen og hastigheden kan du lave alt fra det grovere skærearbejde til det fineste modelbyggeri. Denne type savmaskine er især anerkendt for at kunne lave det fineste snit, da den har en tynd og effektiv savklinge. Dertil er den også utroligt nem at styre, så du kan lave lige præcis den form, som du ønsker. Lav for eksempel dine egne møbler, sjove skilte eller kreativ kunst i træ, jern, plast eller andre materialer. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan anvende savmaskinen til. 

Hvordan virker en dekupørsav?

En dekupørsav er en maskine, der består af en elektrisk sav fastspændt på en plade. Saven har en klinge spændt op mellem to bevægelige arme, som bevæger sig op og ned. Når du benytter denne maskine, har du mulighed for at lave udskæringer online. Denne type elektriske sav er unik, da den ikke kun kan skære kantet og begrænset ligesom en manuel sav. Du kan både udfører store og små projekter på den alsidige og anvendelige dekupørsav. Lige som du både save i groft og tykt materiale samt det allerfineste og tyndeste – uden at ødelægge overflader – med den rette savklinge.

Men en dekupørsav kan du også lave runde kanter og krumme flader, hvilket åbner op for et hav af anvendelsesmuligheder. Du lægger dit materiale på pladen og kan herefter skære den form af materialet, som du ønsker. Du styrer processen med hænderne og kan for eksempel skære et mønster, du har tegnet med blyant, på en træplade. Det smarte ved en dekupørsav er også, at den kan starte savningen midt inde i materialet. Denne fordel har ingen andre typer af save på markedet.

Når du bruger en dekupørsav, kan du skære mindre materialer med millimeterpræcision. Du kan justere højden på saven, sådan at du tilpasser den tykkelsen på dit materiale. Det er individuelt, hvor højt et materiale en dekupørsav kan rumme – læs mere om den enkelte model for at få mere viden om dette. Tag ikke fejl af den lille savklinge. Den er enormt skarp takket være de fine takkede tænder. Det er ikke muligt at slibe savklingerne, når først de bliver døve på grund af tænderne. Derimod kan du nemt og hurtigt udskifte klingen, hvis den ikke længere er skarp nok. 

Forskellige typer dekupørsave 

En dekupørsav er det mest almindelige ord for savmaskinen, som også går under navnet marketterisav og kontorsav. De ældre maskiner var fodstyrede, men det er heldigvis ikke tilfældet med de nye modeller på markedet. Du kan få dekupørsave, der vejer mellem 7 og 30+ kg. Hvilken, du skal vælge, kommer helt an på dig, hvilke krav du har til din savmaskine, og selvfølgelig om du har planer om at skulle flytte maskinen eller ej. Du kan vælge mellem modeller, der står på gummifødder, på bordben eller som skal monteres direkte på din arbejdsbænk. Ligeledes kan du vælge en savmaskine, der kan vippes og derved være mere fleksibel at arbejde med.

Om din elektriske dekupørsav skal være med eller uden støvblæser, er op til dig. En støvblæser er en slange, som skal montrernes på din maskine, og som efterfølgende puster støv og spåner væk fra dit arbejde. Den professionelle håndværker vil nok vælge en model, der kan tilsluttes til en udblæser, der suger støvet væk. Men for den ganske almindelige handyman, kan denne funktion synes at være ganske overflødig. 

Du kan også vælge elektriske dekupørsave, der kommer med en lampe, der gør dit arbejde lettere. Dekupørsave fås også med en plastikskærm, der sørger for, at spåner og støv ikke flyver rundt i lokalet. Der er altså mange muligheder, når det kommer til dekupørsave og mon ikke også, at der findes en, der imødekommer dine behov. 

Tilbehør til dekupørsav

Du har mulighed for at købe flere ekstra savklinger til billige penge. De fleste standardsavklinger kan bruges til flere forskellige materialer. Men du kan også vælge specielle savklinger, der er bedre egnet til specifikke materialer. Når du tilkøber savklinger, skal du være opmærksom på, at de kommer i forskellige størrelser og tykkelser. Hvad, du skal vælge, afhænger af dit projekt. Du kan også vælge at købe en samlet pakke, der indeholder en god blanding af savklinger. 

En grovere savklinge med store tænder giver et grovere resultat. hvorimod en finere savklinge med små tænder giver finere resultater med færre splinter og mere støv. Til tykt træ er det nødvendigt at have en stærk, grovere savklinge, der saver stærkt og effektivt. Du kan endda få klinger, der modvirker splinter i træet. Til metal er det nødvendigt at have en finere, men kraftigere klinge, der kan skære igennem det kraftige materiale. 

Du kan læse om savklingernes funktioner hos vores forhandlere. Husk at undersøge, om de ekstra savklinger passer til netop din dekupørsav. Der kan nemlig godt være forskel på dem.

Dekupørsav pris – Hvad koster en dekupørsav?

Hvad du må slippe for en dekupørsav kommer naturligvis an på, hvilken maskine du vil have. Prisen på enhver maskine eller stykke elværktøj kommer an på både producenten, kvaliteten og ekstraudstyr samt -funktioner. Jo mere du vil have din dekupørsav skal kunne, jo mere skal du være villig til at betale. En dekupørsav kan således koste alt fra et par hundrede kroner til adskillige tusinde kroner.

Når du vælger at købe dine maskiner og værktøjer online, er der heldigvis gode penge at spare. Hos Homeday har vi samlet et stor udvalg, så du kan finde den helt rigtige maskine til dit projekt i dit prisleje. 

Dekupørsav tilbud – hvor kan jeg finde en dekupørsav på udsalg?

Hvis du er på udkig efter en dekupørsav til en skarp pris, er du kommet til det rette sted. Hos Homeday samler vi de bedste tilbud på dekupørsave fra vores store netværk af partnere, så du ikke ender med at betale for meget for din nye maskine.

Hvilken dekupørsav skal jeg vælge?

De fleste gør det selv-folk har dannet sig en klar mening om, hvilke maskiner, der passer til dem – og ikke mindst, hvilke der ikke gør. De fleste har derfor en række præferencer i forhold til producenter, ergonomi og meget andet. Der kan være fordele i at have flere maskiner fra samme brand. Nogle gange tillader det eksempelvis at bruge det samme batteri og/eller oplader. Nogle gange har det også bare noget at gøre med gode såvel som dårlige erfaringer med bestemte mærker. 

Når du skal vælge den rigtige elektriske dekupørsav til dig, bør du overveje, hvilke projekter den skal anvendes til. På den måde kan du lettere navigere mellem de mange modeller. Du bør ikke vælge en med et hav af funktioner, hvis du kun har behov for få. Tag stilling til, om du skal bruge en manuel dekupørsav, en med vippebord, spånblæseordning og vibrationsreduktion. Andre af de funktioner du kan vælge i mellem er: Hastighed på saven, omdrejningstal, skæredybde og skærehøjde. 

Især skærehøjden har stor betydning, da den er altafgørende for, hvor tykke de materialer, du skal have savet, maksimalt kan være. På samme måde er skæredybden afgørende for, hvor bredde/lange dine materialer kan være. Det medfølgende ekstraudstyr har også betydning for, hvilke projekter du kan bruge din dekupørsav til. Det er dog muligt at købe ekstra savklinger mv. billigt ved siden af. 

Husk at læse om den maskine, du overvejer at købe. Der står beskrevet nærmere, hvad den enkelte maskine kan bruges til, og hvilket ekstraudstyr der medfølger. 

Køb din dekupørsave online

Når du køber din savmaskine på nettet, kan du i ro og mag læse om hver enkelte model, så du kan vælge den rette model for dig. Du har mange dekupørsave at vælge mellem, for udvalget online er meget større. På den måde er det nemt for dig at sammenligne modeller, funktioner og anvendelsesmuligheder. Ved at købe din dekupørsave online sparer du også gode penge på dit køb. Det er alment kendt, at du sparer penge ved at shoppe online – og dette gør sig også gældende for el-værktøjer. 

Stort udvalg af elektriske dekupørsave 

Som denne guide har lært dig, findes der et hav af forskellige modeller med forskellige funktioner og design. Hvilken en, der er den rette til dig, afhænger helt af, hvad du skal bruge maskinen til.  Hos Homeday tilbyder vi derfor en lang række forskellige mærker, så du uanset dine præferencer kan finde din nye maskine hos os. Du finder bl.a. dekupørsave fra anerkendte, internationale kvalitetsbrands som: Bosch, Einhell, PowerPlus og Ryobi.

Nogle håndværkere og gør-det-selv-entusiaster har præferencer, når det kommer til mærket. Men langt de fleste går op i modellen, da den siger meget mere om, hvad den enkelte maskine kan bruges til. Derfor anbefaler vi, at du læser omhyggeligt om de enkelte maskiner, før du beslutter dig for, hvilken der er den rette for dig. Men bare rolig, forhandlerne på vores side har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret. 

Hvis du skal ud at investere i en dekupørsav for første gang, kan det være svært at vælge, hvilken model der passer til dig. Vi vil derfor gøre opmærksom på, at forhandlerne her på siden er gode til at skrive på deres produkter, hvad og hvem de forskellige savmaskiner passer til. Gå på opdagelse i udvalget, vi præsenterer på Homeday, og find dekupørsaven til dine kommende projekter.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk