Borehammere

Bosch GBH 2-26 F

1.682,00 kr.

Borehammere

Bosch GBH 2-26 F

1.613,00 kr.

Borehammere

Bosch GBH 3-28 DFR

2.599,00 kr.

Borehammere

Bosch Filter

400,00 kr.

Borehammere

Bosch PBH 2500 SRE

1.070,00 kr.
-37%

Find en borehammer fra Bosch online hos Homeday

Står du med noget du skal mejsle, bore eller slagbore, så er det nok en borehammer du mangler, og hvorfor så ikke vælge tysk kvalitet med en Bosch borehammer?

Du kan næsten ikke have undgået at støde på Bosch i byggemarkedet, og der er god grund til, at det tyske værktøjsmærke er så populært. Her får du virkelig nogle gode kvalitetsprodukter til nogle rigtig fornuftige priser, og så er der et hav af forskellige modeller at vælge mellem inden for nærmest samtlige kategorier. Så uanset hvilken maskine eller værktøj du leder efter, kan du helt sikkert finde et produkt, der passer til det, du skal bruge det til, og lige netop borehammere hjælper vi dig med her.

Bosch borehammer pris – Hvad koster en Bosch borehammer?

Der findes ikke kun en enkelt borehammer, men derimod mange forskellige modeller. Derfor er der heller ikke nogen enhedspris på borehammere fra Bosch.

Til gengæld kan du være sikker på, at der er en model til ethvert budget og behov. Prisen på en lille, handy version starter allerede ved lige under de 1.000 kr., så her kan de fleste være med, også hvis man ikke ønsker at bruge hele opsparingen på et nyt stykke værktøj.

I den anden ende af skalaen er der også nogle af de lidt større og mere avancerede modeller til den professionelle gør det selv-mand. Disse kan sagtens komme op og koste i nærheden af de 10.000 kr., alt afhængig af selvfølgelig den nøjagtige model, men også hvilken forhandler du vælger at købe den hos. Med andre ord kan det altså godt betale sig at sammenligne priser på tværs af forhandlere. Lige netop den del af arbejdet gør vi til gengæld for dig lige her, da vi samler et udvalg af Bosch borehammere fra flere forskellige danske webshops, så du ikke behøver at lede land og rige tyndt i jagten på det bedste tilbud.