-1%
17.699,45 kr 17.499,00 kr
-6%
5.822,50 kr 5.497,50 kr
1.868,75 kr
5.146,88 kr
-40%
8.135,00 kr 4.861,00 kr
-40%
9.710,00 kr 5.848,00 kr
-8%
3.048,00 kr 2.799,00 kr
-33%

Bordrundsave

Metabo Bordsav Ts 216

10.220,70 kr 6.854,70 kr
-31%
9.282,75 kr 6.378,75 kr
-8%
14.243,75 kr 13.125,00 kr
-11%
16.831,25 kr 14.995,00 kr
-9%
12.243,75 kr 11.118,75 kr
-8%
10.218,75 kr 9.368,75 kr
-10%
20.143,75 kr 18.060,00 kr
31.995,00 kr
5.510,00 kr

Find en billig bordrundsav online hos Homeday

Der findes nok ikke en sav, som leverer så flot og præcist et snit som bordrundsave. Så for den perfektionistiske gør det selv-mand er der altså ingen vej udenom. Du skal have en bordrundsav.

Er du på udkig efter en ny bordrundsav? Så er du landet det rette sted. Hos Homeday har vi nemlig et stort udvalg af bordrundsave i god kvalitet fra en lang række internationalt anerkendte brands. Her finder du bl.a. bordrundsave fra kendte mærker som Bosch, DeWalt, Einhell, Makita, Metabo, PowerPlus og Ryobi. Er du i tvivl om, hvilken bordrundsav du skal vælge? Hos Homeday har vi skrevet denne købsguide, så kan finde frem til den helt rigtige model til netop dig. Få svar på alle dine spørgsmål om bordrundsave lige her.

Hvad kan man bruge en bordrundsav til?

Det er nok de mere dedikerede gør-det-selv-mænd, som går ud og investerer i en bordrundsav. Det har ikke mindst noget at gøre med prisen, da en bordrundsav ikke just er et billigt stykke værktøj. Derudover er der mange der vil mene, at de sagtens kan bruge en anden slags sav, måske endda en de allerede har i forvejen eller kan låne, til det projekt de går og arbejder på.

Ikke desto mindre er der nogle projekter, hvor der bare ikke rigtig er nogen andre typer save, der kan måle sig med bordrundsaven. Det gælder især, hvis du går op i de små detaljer og foretrækker et snorlige resultat. Bordrundsaven kan nemlig lægge et enormt smukt og præcist snit, som det ikke er mange andre save, der kan bryste sig af at kunne. Det gør netop denne type sav særligt velegnet til eksempelvis at skære lister, eller andre elementer, hvor det er vigtigt, at de alle er så ens som muligt.

Det er sjældent man hører ordene perfektion og masseproduktion i samme sætning. Men med en bordrundsav er det rent faktisk muligt at opnå snorlige resultater på rekordtid. Så hvis du skal skære en masse identiske stykker til et møbel eller lignende, er en bordsav det helt rigtige værktøj til dig.

Hvad er forskellen på en rundsav og en bordrundsav?

Hvis du har gået med overvejelser om at erhverve dig en bordrundsav, har du nok ikke kunne undgå at bemærke en irriterende fællesnævner for denne type maskine: den høje pris. En bordrundsav er ikke ligefrem et billigt stykke værktøj, og de fleste vil derfor lige overveje en ekstra gang, om behovet for at investere i sådan én nu virkelig er nødvendigt. Det kunne jo være, at man i forvejen havde en slags save eller anden maskine, som man kunne bruge i stedet, eller at der var et måske billigere alternativ, man kunne nøjes med at købe.

Hvilken bordrundsav skal jeg vælge?

Bordrundsave findes i mange forskellige afskygninger. Der findes både mindre versioner, der med sin relativt lille størrelse er forholdsvis mobile og dermed gør det nemmere for dig at transportere dit værktøj, hvis du ikke lige altid arbejder det samme sted. Disse versioner er oftest udstyret med hjul, så de fungerer nogenlunde som en trolley. Bare klap stativet sammen, og så er den ganske handy at flytte rundt på.

I den anden ende af skalaen findes der den noget større, stationære bordrundsav, som er mere velegnet til dig, der har godt med plads og som formentlig har et arbejdsrum, en garage, eller lignende, hvor den har sin egen, faste plads.

Bordrundsav pris – Hvad koster en bordrundsav?

En bordrundsav er ikke ligefrem nogen billig maskine. Ikke desto mindre kan man også godt finde modeller af bordrundsave, hvor de fleste kan være med rent prismæssigt. En bordrundsav i den billige ende af skalaen koster ned til omkring de 1.500 kr. Du kan godt få en fin model til slags penge, men du skal ikke regne med en maskine i absolut topkvalitet.

Modeller af bordrundsave i denne prisklasse kan typisk det basale, og så følger der ikke alverden med i ekstraudstyr og funktioner. Hvis du alligevel ikke har i sinde at bruge din nye bordrundsav til andet end det basale, er der alligevel ingen grund til at smide penge efter den slags. Desuden kan nogle af disse ting ofte købes efterfølgende som tilkøb, skulle du alligevel ende med at finde det nødvendigt. Denne slags bordrundsav er ideel til gør det selv-manden, der skal bruge maskinen til sporadiske projekter i hjemmet og derfor ikke har behov en model af den helt store, profesionelle slags.

En maskine til professionelt brug

Hvis du derimod har intentioner om at bruge din nye bordrundsav i en professionel sammenhæng, eller hvis du er gør det selv-typen, der ikke lader sig nøjes, skal du nok ud og have fat i en lidt større model. I så fald kan du nok godt regne med at skulle ud og spendere lidt mere end blot et par tusinde kroner. Det er ikke unormalt, at den slags koster over de 10.000 kr. Det gælder eksempelvis solide, kraftfulde bordrundsave fra kvalitetsmærker som Metabo og Festool, der gerne kommer op i de femcifrede beløb. Men her får du altså også et produkt i den absolutte luksusklasse.

Bordrundsav tilbud – Sådan finder du den bedste pris!

Håber du på at spare nogle penge på din nye bordrundsav? Det er du ikke alene om. For hvad der er sparet er også tjent, og en god rabat betyder, at der er flere penge at lege med, når du skal ud og købe den næste udvidelse af værkstedet. Heldigvis har vi hos Homeday en lang række tilbud på gode, solide bordrundsave. Og der er ingen grund til at lede internettet og butikkerne tynde for at finde frem til det bedste tilbud. Hos Homeday samler vi nemlig billige bordrundsave fra vores store netværk af partnere, så du ikke behøver at lede nogen andre steder.

En af grundene til, at vores partnere kan levere så gode tilbud på bordrundsave er, at de næsten alle er webbaserede. De kan derfor tilbyde skarpere priser, da de ikke har de samme høje driftomkostninger, som de fysiske butikker har. Udover pengene sparer du også tid og besvær ved at købe på nettet. Spar dig selv for turen til byggemarkedet og få din nye bordrundsav leveret lige til døren.