-12%
2.198,00 kr.

Bordrundsave

PKS 250 P – 400 V

12.700,00 kr.
28.020,00 kr.

Bordrundsave

Makita 2712 315 mm

3.032,00 kr.
-23%
6.241,00 kr.
-0%
-18%
-44%
3.748,00 kr.
-27%
-67%
8.090,00 kr.

Bordrundsave

Makita 2704N

7.362,00 kr.
-17%
5.622,50 kr.
-10%
9.281,00 kr.
11.710,00 kr.
-29%
1.994,00 kr.
21.995,00 kr.
18.325,00 kr.

Find en billig bordrundsav online hos Homeday

Når du skal i gang med et gør-det-selv-projekt derhjemme, er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr. På den måde bliver arbejdet langt nemmere for dig, ligesom der er god mulighed for, at du får et pænere og mere holdbart resultat. Hvis du skal arbejde i træ, kan du med fordel anskaffe dig en bordrundsav, der kan være med til at fuldende dit arbejde. Hvis du vil blive klogere på, om en el-sav i form af en bordrundsav er det rette, kan du læse mere her på siden.

Hvad er en bordrundsav?

Der findes mange forskellige el-save på markedet, som hver især har deres fordele i forbindelse med dit byggearbejde. En rundsav er eksempelvis en sav med motor, hvor klingen er udført på en rund skive med tænder til at save. Den robuste bordrundsav kan bruges til at save i lang række forskellige materialer, og den roterende klinge skaber et mere præcist og fint snit i forhold til nogen anden sav.

Der er mulighed for at tilkøbe en lang række forskellige tilbehør og klinger til din effektive sav. På den måde kan du altid få det snit, der passer til dine ønsker og behov. En bordrundsav er derfor det perfekte snedkerværktøj, hvis du på den ene eller anden måde skal arbejde i træ. Skal du skære et eller andet præcist i træ, er saven det ideelle redskab til at give dig et særligt flot resultat.

En bordrundsav er også med til at sætte tempo på hele arbejdsprocessen. Hvis du har brug for at producere en masse ens elementer, kan det formentlig ikke gøres hurtigere end med denne el-sav. Skal du eksempelvis i gang med at bygge en reol i træ, kan en bordrundsav hjælpe dig med at skære en lang række ens og brugbare stykker.

Find en billig bordrundsav online hos Homeday

Der findes nok ikke en sav, som leverer så flot og præcist et snit som bordrundsave. Så for den perfektionistiske gør-det-selv-mand er der altså ingen vej udenom. Du skal have en bordrundsav.

Er du på udkig efter en ny bordrundsav? Så er du landet det rette sted. Hos Homeday har vi nemlig et stort udvalg af bordrundsave i god kvalitet fra en lang række internationalt anerkendte brands. Her finder du bl.a. bordrundsave fra kendte mærker som Bosch, DeWalt, Einhell, Makita, Metabo, PowerPlus og Ryobi. Er du i tvivl om, hvilken bordrundsav du skal vælge? Hos Homeday har vi skrevet denne købsguide, så kan finde frem til den helt rigtige model til netop dig. Få svar på alle dine spørgsmål om bordrundsave lige her.

Hvad kan man bruge en bordrundsav til?

Det er nok de mere dedikerede gør-det-selv-mænd, som går ud og investerer i en bordrundsav. Det har ikke mindst noget at gøre med prisen, da en bordrundsav ikke just er et billigt stykke værktøj. Derudover er der mange der vil mene, at de sagtens kan bruge en anden slags sav, måske endda en de allerede har i forvejen eller kan låne, til det projekt de går og arbejder på.

Ikke desto mindre er der nogle projekter, hvor der bare ikke rigtig er nogen andre typer save, der kan måle sig med bordrundsaven. Det gælder især, hvis du går op i de små detaljer og foretrækker et snorlige resultat. Bordrundsaven kan nemlig lægge et enormt smukt og præcist snit, som det ikke er mange andre save, der kan bryste sig af at kunne. Det gør netop denne type sav særligt velegnet til eksempelvis at skære lister, eller andre elementer, hvor det er vigtigt, at de alle er så ens som muligt.

Det er sjældent man hører ordene perfektion og masseproduktion i samme sætning. Men med en bordrundsav er det rent faktisk muligt at opnå snorlige resultater på rekordtid. Så hvis du skal skære en masse identiske stykker til et møbel eller lignende, er en bordsav det helt rigtige værktøj til dig

Hvad er forskellen på en rundsav og en bordrundsav?

Hvis du har gået med overvejelser om at erhverve dig en bordrundsav, har du nok ikke kunne undgå at bemærke en irriterende fællesnævner for denne type maskine: den høje pris. En bordrundsav er ikke ligefrem et billigt stykke værktøj, og de fleste vil derfor lige overveje en ekstra gang, om behovet for at investere i sådan én nu virkelig er nødvendigt. Det kunne jo være, at man i forvejen havde en slags save eller anden maskine, som man kunne bruge i stedet, eller at der var et måske billigere alternativ, man kunne nøjes med at købe.

Men hvad er egentlig forskellen på en rundsav og en bordrundsav? Hvis du er ny i gør-det-selv-verdenen, kan det være en god idé at få indsigt i, om det er nødvendigt for dig at anskaffe en bordrundsav, eller om en rundsav i virkeligheden er det rette arbejdsværktøj for dig. Som sagt er bordrundsaven nemlig markant dyrere, så det kan være godt at have styr på de egentlige funktioner, inden du går ud og investerer i den ene eller den anden sav.

Den største forskel er, at en rundsav er meget mere mobil end en bordrundsav. Som det nok i virkeligheden fremgår af ordet, er den førstnævnte model nemlig monteret til et bord, hvorfor den som udgangspunkt ikke er så handy at flytte rundt med. Groft sagt kan man sige, at en bordrundsav faktisk er en rundsav, der er vendt på hovedet og fæstnet til et bord. Når saven er sat på bordet, skal du føre træet gennem saven, hvorimod du med en almindelig rundsav selv skal save gennem træet.

Når du skal beslutte dig for, hvilken el-sav der er den rette løsning for dig, bør du kigge på omfanget af dit byggeprojekt. Skal du have produceret en masse i træ, hvor det er nødvendigt med nøjagtige og flotte linjer, kan det være en god investering at anskaffe sig en bordrundsav. Selvom den er dyrere end den lidt mere simple rundsav, får du med stor sandsynlighed et stykke værktøj, som du kan få stor glæde af i en lang række forskellige byggeprojekter.

Hvilken bordrundsav skal jeg vælge?

Bordrundsave findes i mange forskellige afskygninger. Der findes både mindre versioner, der med sin relativt lille størrelse er forholdsvis mobile og dermed gør det nemmere for dig at transportere dit værktøj, hvis du ikke lige altid arbejder det samme sted. Disse versioner er oftest udstyret med hjul, så de fungerer nogenlunde som en trolley. Bare klap stativet sammen, og så er den ganske handy at flytte rundt på.

I den anden ende af skalaen findes der den noget større, stationære bordrundsav, som er mere velegnet til dig, der har godt med plads og som formentlig har et arbejdsrum, en garage, eller lignende, hvor den har sin egen, faste plads.

Når du kigger på bordrundsave, er der altså mange forskellige eftertragtede modeller. Derfor kan du med stor sandsynlighed også finde en variant, der passer til dine ønsker og behov. Hvis byggeprojekter i træ er noget, du ikke har så meget erfaring med, og som du i øvrigt kun kaster dig ud i fra tid til anden, kan en mindre bordmodel formentlig være den ideelle løsning for dig. Bordmodellen er nemlig perfekt til at håndtere mindre træarbejde, og den er derfor fordelagtig som førstegangskøb og til små saveopgaver.

Alternativt kan du kigge på en lidt større model, hvor saven er stærk nok til at håndtere lidt større opgaver. Der er tale om en mobil variant på stativ, der nok i virkeligheden er blandt de mest populære typer, da hjulene gør den mulig at flytte rundt på. Med en model med hjul slipper du for at slæbe unødigt rundt på tungt værktøj, da du let kan flytte saven rundt på byggestedet, som det passer dig.

Hvis du vil gå all in på byggegrej, kan du overveje at anskaffe dig en professionel rundsav. Her er der ikke gået på kompromis med hverken design eller ydeevne, og den ligger derfor nok i virkeligheden også lidt over de fleste gør-det-selv-håndværkeres behov. Med en mere avanceret rundsav har du et stykke værktøj, der er beregnet til at blive stående, så det er vigtigt, at du har god plads i enten garagen eller på værkstedet.

Bordrundsav pris – Hvad koster en bordrundsav?

En bordrundsav er ikke ligefrem nogen billig maskine. Ikke desto mindre kan man også godt finde modeller af bordrundsave, hvor de fleste kan være med rent prismæssigt. En bordrundsav i den billige ende af skalaen koster ned til omkring de 1.500 kr. Du kan godt få en fin model til slags penge, men du skal ikke regne med en maskine i absolut topkvalitet.

Modeller af bordrundsave i denne prisklasse kan typisk det basale, og så følger der ikke alverden med i ekstraudstyr og funktioner. Hvis du alligevel ikke har i sinde at bruge din nye bordrundsav til andet end det basale, er der alligevel ingen grund til at smide penge efter den slags. Desuden kan nogle af disse ting ofte købes efterfølgende som tilkøb, skulle du alligevel ende med at finde det nødvendigt. Denne slags bordrundsav er ideel til gør det selv-manden, der skal bruge maskinen til sporadiske projekter i hjemmet og derfor ikke har behov en model af den helt store, profesionelle slags

Prisen for en bordrundsav afhænger også af dens funktioner: Flere bordrundsave er eksempelvis fremstillet med hjul, så det er let at flytte værktøjet efter behov. Hvis en model skal kunne tåle en større belastning, kan du godt forvente, at den skal monteres med stærkere og dyrere hjul. En anden populær funktion er spindellås, som er med til at låse klingen sikkert fast, når den skal skiftes. På den måde slipper du for at arbejde med forskellige skruenøgler, når klingen skal sikres.

Hvis du vil have lidt ekstra for pengene, kan du også kigge på en model, hvor saven kan tilsluttes en værkstedsstøvsuger. Der er nok ingen tvivl om, at en bordrundsav producerer en masse savsmuld, så hvis du gerne vil have, at dit værksted eller din garage forbliver nogenlunde pæne i forbindelse med dit byggearbejde, kan det være endnu en god funktion at prioritere.

En maskine til professionelt brug

Hvis du derimod har intentioner om at bruge din nye bordrundsav i en professionel sammenhæng, eller hvis du er gør-det-selv-typen, der ikke lader sig nøjes, skal du nok ud og have fat i en lidt større model. I så fald kan du nok godt regne med at skulle ud og spendere lidt mere end blot et par tusinde kroner. Det er ikke unormalt, at den slags koster over de 10.000 kr. Det gælder eksempelvis solide, kraftfulde bordrundsave fra kvalitetsmærker som Metabo og Festool, der gerne kommer op i de femcifrede beløb. Men her får du altså også et produkt i den absolutte luksusklasse.

Bordrundsav tilbud – Sådan finder du den bedste pris!

Håber du på at spare nogle penge på din nye bordrundsav? Det er du ikke alene om. For hvad der er sparet er også tjent, og en god rabat betyder, at der er flere penge at lege med, når du skal ud og købe den næste udvidelse af værkstedet. Heldigvis har vi hos Homeday en lang række tilbud på gode, solide bordrundsave. Og der er ingen grund til at lede internettet og butikkerne tynde for at finde frem til det bedste tilbud. Hos Homeday samler vi nemlig billige bordrundsave fra vores store netværk af partnere, så du ikke behøver at lede nogen andre steder.

En af grundene til, at vores partnere kan levere så gode tilbud på bordrundsave er, at de næsten alle er webbaserede. De kan derfor tilbyde skarpere priser, da de ikke har de samme høje driftsomkostninger, som de fysiske butikker har. Udover pengene sparer du også tid og besvær ved at købe på nettet. Spar dig selv for turen til byggemarkedet og få din nye bordrundsav leveret lige til døren.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk